Catalyst Browse

Med Catalyst Browse-programvaran (kostnadsfri version) kan du förhandsgranska XAVC S- och XAVC HS-videoklipp, kontrollera och redigera metadata, använda SteadyShot*-korrigering med hjälp av metadata, använda färgkorrigering, kopiera klipp till den lokala hårddisken, koda om mellan olika format och mycket mer.

* De här produkterna stöder SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata

Hämta information för programvaran Catalyst Browse (kostnadsfri version)

Catalyst Prepare

Förutom de funktioner som ingår i Catalyst Browse-programvaran innehåller programvaran Catalyst Prepare (betald version) även funktioner för fackbaserad hantering av klipp, enkel redigering av tidslinje med en storyboard och mycket mer.

* De här produkterna stöder SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata

Hämta information för programvaran Catalyst Prepare (betald version)

Följande produkter har stöd för SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata:

ILCE-1*1 *2, ILCE-7SM3*1 *2, ILCE-7C*1 *3, ZV-E10*1 *2, ZV-1, DSC-RX100M7, DSC-RX0M2, ILME-FX6*1 *3, ILME-FX3*1 *2

• *1 Funktionaliteten kan inte garanteras vid fotografering med andra objektiv än objektiv med E-fattning
  • *2 För att använda SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata ställer du in SteadyShotAv eller Aktiv på kamerahuset innan du fotograferar
  • *3 För att använda SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata ställer du in SteadyShot-funktionen på Av på kamerahuset innan du fotograferar

Kontaktinformation:

1. Om du har fler frågor kan du besöka Sony Help Centerhttps://scs.custhelp.com/.
  2. När du är i Help Center klickar du på Ask a Question (ställ en fråga).
    fråga
    OBS! Kontoregistrering krävs för att ställa frågor.