Artikel-ID : 00225269 / Senast ändrat : 27/06/2019

Fördelar och funktioner i uppdateringen till version 5.00 av den inbyggda programvaran ILCE-9

Uppdateringen till version 5.00 av den inbyggda systemprogramvaran förbättrar modellens redan hyllade autofokus och lägger till en rad nya funktioner som gör det lättare att fotografera, visa bilder och anpassa kameran.

OBS! Du hittar den senaste uppdateringen av den inbyggda systemprogramvaran i avsnittet om ILCE-9-hämtningar.

VIKTIGT! Läs igenom följande fördelar och ändringar innan du uppdaterar.

Tillagda funktioner och ändringar i specifikationer

Läs igenom ändringarna som beskrivs nedan innan du installerar uppdateringen. När länkar till hjälpguiden eller annan information tillhandahålls bör du även läsa den informationen.

Spela in

Visa

Anpassa kameran

Nätverksfunktioner

Borttagna funktioner

Läs om borttagna funktioner som beskrivs nedan innan du installerar uppdateringen. När länkar till hjälpguiden eller annan information tillhandahålls bör du även läsa den informationen.

Borttagna funktioner