• Mikrofonanslutningar

JA

• Mått B x H x D (mm)

36,6 x 122,3 x 21

• Redigeringsfunktioner

Flytta (till en annan mapp), prioritet, radera alla, välj mapp, radera 1 fil, radera allt i en mapp, användarnamn (ställs in via datorn) ange mappnamn (ställs in via datorn), dela

• Uppspelningsfunktioner

Uppspelning, upprepning (1 medd.), kontinuerlig uppspelning, alarmuppspelning, DPC (Digital Pitch Control)

• Minne

Memory Stick™

• Inspelningstid med 128 MB Memory Stick™

5 h 50 min (ST), 17 h 45 min (SP), 47 h 25 min (LP)

• Spelbara format

LPEC (.msv)

• Vikt inkl. batteri (g)

90

• Skjutspärr

Insp.(+1), stopp (0), uppsp.(-1), B. SPACE(-2)

• Högtalardiameter (mm)

28

• DC-ingång

JA

• Frekvensåtergivning

ST: 60 Hz - 13,5 kHz; SP: 60 Hz - 7 kHz; LP: 80 Hz - 3,5 kHz

• Hörlursanslutning

JA

• Kanal

Mono, stereo (med extra stereomikrofon)

• Inspelningsfunktioner

Inspelning, lägga till insp., skriva över insp., välja mikrofonkänslighet, digital VOR, inspelningskontroll, 3 inspelningslägen (ST/SP/LP)

• Typ av batteri

2 x AAA

• Datoranslutning

USB eller Memory Stick™

• USB-kontakt

JA

• Kontrollenhet

Meny, mapp, DPC AV/PÅ, volym, digital VOR, mikrofonkänsl.omkopplare, visningsläge, dela, prioritet, radera, sök/framåt- och bakåtspolning, ny fil, enter, avbryt, ström på/av

• Uteffekt (mW)

• Codec som stöds för inspelning

LPEC (stereo)

• Samplingsfrekvens

ST 44,1 kHz, SP 16 kHz, LP 8 kHz