• NW-A25
  • NW-A25HN
  • NW-A26HN
  • NW-A27HN
  • NW-A35
  • NW-A35HN
  • NW-A36HN
  • NW-A37HN
  • NW-A45
  • NW-A45HN
  • NW-A46HN
  • NW-A47

Om den här hämtningen

”Content Transfer for Mac” är en programvara för smidig överföring av musik, videor, foton, poddsändningar och spellistor. Du kan använda dra-och-släpp-funktionen för att flytta filer från iTunes till din Walkman. Programvaran sorterar automatiskt filerna i lämpliga mappar på spelaren.

• Filformat för överföring
    Musik: .mp4, .3gp, .m4a, .oma, .wma, .mp3, .wav, .flac, .ape, .aiff och .aif
    Video: .mp4, .m4v och .wmv
    Foto: .jpg
  • Automatisk överföringsfunktion

Obs! Innehållsöverföring för Mac stöder dataöverföring från iTunes 11.0 eller senare.
Kommentar för MacOS 11-användare: Du kan inte dra och släppa spellistor som skapats med MacOS 11 Music-appen. Du kan dock dra och släppa annat musikinnehåll än spellistor.

Systemkrav

Den senaste uppdateringen av den inbyggda programvaran är kompatibel med de vanligaste versionerna av Mac OS:
VIKTIGT: Stöds inte av andra operativsystem än de som listas nedan.

• MacOS 10.13–11

Följande system stöds inte:

• Den här versionen är inte kompatibel med modeller som har Apple M1-chip.
  • Personligt konstruerade datorer eller operativsystem
  • Uppgraderade operativsystem
  • Miljöer med flervalsstart
  • Miljöer med flera skärmar

Filinformation

Filnamn

• ContentTransfer.dmg

Filversion

• Version 1.7 (1.7.0.01060)

Filstorlek

• 9.39 MB (9 846 273 byte)

Utgivningsdatum

• 16-02-2021

Förberedelser

• Se till att vara inloggad som administratör eller som en användare med administratörsbehörighet när du installerar den här filen.
  • Kontrollera att inga andra program stör installationen, spara allt arbete och stäng alla andra program.

Hämta och installera

Logga in som administratör på datorn.

1. Läs och godkänn villkoren.
  2. Hämta filen till datorn.
  3. Stäng alla program som körs på datorn
  4. Dubbelklicka på den sparade filen och följ anvisningarnapå skärmen
    Kommentar för MacOS 10.15 (eller senare): Följande dialogruta visas när programvaran identifierar WALKMAN på MacOS version 10.15 eller senare. Tryck på ”OK”.

tillåt åtkomst

5. Klicka på [Close] (stäng) när det visas ett meddelande om att uppgraderingen är klar.

När installationen är klar startas ”Content Transfer for Mac” automatiskt.

Obs! iTunes-mappen kanske inte finns på MacOS 10.15 (eller senare). Välj "Music" (musik) eller "Custom" (anpassad) för inställningen av "Auto Transfer Folder" (mapp för automatisk överföring).