Artikel-ID : 00235323 / Senast ändrat : 20/11/2019

AACS-nyckeldistribution upphör för WinDVD BD version 10 – 20 november 2019

Vi måste tyvärr meddela att Sony från och med den 31 januari 2020 kommer att avsluta distributionen av AACS-nycklar för WinDVD BD version 10 för Sony VAIO-datorsystem.

Därför kan VAIO-användare inte längre spela upp vissa Blu-ray Disc-filmer.

[berört program]

WinDVD BD version 10

Vi beklagar för eventuella problem det här medför för dig och tackar för din förståelse.

Obs! Sony avslutade distributionen av AACS-nycklar för WinDVD BD version 8.x den 30 april 2017.