• ILCE-1
  • ILCE-7C
  • ILCE-7CL
  • ILCE-7SM3
  • DSC-RX0M2
  • DSC-RX0M2G
  • DSC-RX100M7
  • DSC-RX100M7G
  • ZV-1
  • ILME-FX6T
  • ILME-FX6TK
  • ILME-FX6V

Catalyst Browse

Med Catalyst Browse-programvaran (kostnadsfri version) kan du förhandsgranska XAVC S- och XAVC HS-videoklipp, kontrollera och redigera metadata, använda SteadyShot*-korrigering med hjälp av metadata, använda färgkorrigering, kopiera klipp till den lokala hårddisken, koda om mellan olika format och mycket mer.

* De här produkterna stöder SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata

Hämta information för programvaran Catalyst Browse (kostnadsfri version)

Catalyst Prepare

Förutom de funktioner som ingår i Catalyst Browse-programvaran innehåller programvaran Catalyst Prepare (betald version) även funktioner för fackbaserad hantering av klipp, enkel redigering av tidslinje med en storyboard och mycket mer.

* De här produkterna stöder SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata

Hämta information för programvaran Catalyst Prepare (betald version)

Följande produkter har stöd för SteadyShot-funktionen med hjälp av metadata:

ILCE-1, ILCE-7SM3, ILCE-7C, ILME-FX6, DSC-RX100M7, DSC-RX0M2, ZV-1

ANMÄRKNINGAR:

• Vid användning av en ILCE- eller ILME-modell garanteras inte funktionalitet vid fotografering med andra objektiv än objektiv med E-fattning
  • För att använda SteadyShot-funktionen på ILCE-1 eller ILCE-7SM3 med hjälp av metadata ställer du in SteadyShot Av eller Aktiv på kamerahuset innan du fotograferar
  • För att använda SteadyShot-funktionen på ILCE-7C eller ILME-FX6 med hjälp av metadata ställer du in SteadyShot -funktionen på Av på kamerahuset innan du fotograferar

Kontaktinformation:

1. Gå in på följande länk:
    https://scs.custhelp.com/

OBS! Kontoregistrering krävs för att ställa frågor.

2. Klicka på Ask a Question.