Den här kamera-drivrutinen är avsedd för körning av huvudenhetens programvara på mac OS-datorer. Detta gäller uppdateringen av huvudenhetens programvara som stöder Mac OS 11, och stöder inte uppdateringen av huvudenhetens programvara utan en länk till den här sidan.

Systemkrav

Operativsystem

• Mac OS 10.14, 10.15, 11

Datormaskinvara

• Intel-processor i Mac-datorer

OBS! Inte kompatibelt med modeller med Apple Silicon

Hämta och installera

Installationsanvisningar

Hämta kamera-drivrutinen via knappen Hämta ovan. För installations- och uppdateringsmetoden går du tillbaka till huvudsidan för uppdatering av inbyggd programvara och läser igenom proceduren.

• Hämta följande fil: Camera_Driver_2102a.dmg
  • Filstorlek: 130 kB (129 582 byte)