Artikel-ID : S700026783 / Senast ändrat : 12/07/2018

Så här hämtar du och installerar appar:

Du kan installera appar på din läsplatta antingen direkt med läsplattan eller från en dator.
    Obs!Läsplattan måste vara länkad till ett Google-konto för att du ska kunna ansluta till Google Play Store.

Från läsplattan

1. Tryck på Apps [Appar] överst i högra hörnet på startskärmen.
    2. Tryck på Play Store.
    3. Tryck på den app du vill installera och tryck sedan på Download [Ladda ner].
    4. Om appen kostar pengar trycker du på Buy [Köp] och följer instruktionerna för betalning.

Från en annan dator

1. Öppna webbläsaren och gå till play.google.com/store och logga in med ditt Google-konto.
    2. Sök efter den app som du vill installera på läsplattan och klicka på Install [Installera].
      Om appen kostar pengar klickar du på Purchase [Köp] och följer instruktionerna för betalning.
    3. Kontrollera att läsplattan är inställd som målenhet och klicka på Install [Installera].
    4. Apparna installeras automatiskt på läsplattan efter ett litet tag, förutsatt att den är påslagen och ansluten till Internet.