Artikel-ID : S700025034 / Senast ändrat : 12/07/2018

I Adobe Photoshop Elements anges att bildskärmsprofilen är defekt

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

svårighetsgrad Svårighetsgrad:
Mycket lätt
tid som behövs Tid som behövs:
5 minuters aktivitet

När du startar förinstallerade Adobe Photoshop Elements 6.0 på din bärbara VAIO-dator i serien VGN-AW1 kan du få följande felmeddelande:

The monitor profile ”Sony VAIO display profile_22834_02_D65” appears to be defective. Please return your monitor calibration software. (Bildskärmsprofilen ”Sony VAIO display profile_22834_02_D65” verkar vara defekt. Återställ programvaran för bildskärmsprofilering.)

Du löser problemet genom att besöka nedladdningssidan för din modell på webbplatsen för VAIO-Link och via den installera den senaste versionen av ”VAIO Control Color Setting”.

Problemet gäller för följande bärbara VAIO-datorer:

VGN-AW11Z/B
VGN-AW11S/B
VGN-AW11ZR/B
VGN-AW11SR/B
VGN-AW11M/H