Uppdateringsinformation

• Music Center for PC 2.4.0 släppt.

2021-02-25

■Viktigt

• Till användare som använder Walkman® NW-A100-serien och NW-ZX500-serien

För att förbättra anslutningsstabiliteten, uppdatera Music Center för PC och programvaran för din produkt till de senaste versionerna. Om någon av dessa inte använder den senaste versionen kanske du inte kan ansluta Music Center för PC till din till Walkman.

Huvudsakliga uppdateringar

• Funktionen att samla in kundinformation i denna applikation har avbrutits. Därför har funktionen att samla in data och skicka raderats i den här enheten.
      • Driftstabiliteten har förbättrats.
    • Music Center for PC 2.3.0 släppt.

2020-08-04

■Viktigt

• Till användare som använder Walkman® NW-A100-serien och NW-ZX500-serien

För att förbättra anslutningsstabiliteten, uppdatera Music Center för PC och programvaran för din produkt till de senaste versionerna. Om någon av dessa inte använder den senaste versionen kanske du inte kan ansluta Music Center för PC till din till Walkman.

Huvudsakliga uppdateringar

• När du är ansluten till Walkman hoppar den automatiskt till överföringsgränssnittet
      • När den sätts in i CD-enheten hoppar den automatiskt till importera från CD
      • När en låt läggs till i en spellista, bekräfta att den redan innehåller samma låt
      • Andra förbättringar av driftsstabilitet och prestanda
    • Music Center for PC 2.2.1 släppt.

2020-01-16

■Viktigt

• Till användare som använder Walkman® NW-A100-serien och NW-ZX500-serien

För att förbättra anslutningsstabiliteten, uppdatera Music Center för PC och programvaran för din produkt till de senaste versionerna. Om någon av dessa inte använder den senaste versionen kanske du inte kan ansluta Music Center för PC till din till Walkman.

Huvudsakliga uppdateringar

• Förbättrad anslutningsstabilitet för Walkman NW-A100-serien och NW-ZX500-serien
      • Andra förbättringar av driftsstabilitet och prestanda
    • Music Center for PC 2.2.0 släppt.

2019-10-24

■Viktigt

Användare som använder Walkman® NW-A100-serien och NW-ZX500-serien behöver genomföra uppdateringen.
      Anslutningen för båda serierna kommer inte att kännas igen om Music Center for PC version 2.1.0 eller tidigare används.

Information om huvuduppdatering

Genom svar som inhämtats från ”Svar på undersökningar” på Music Center för PC version 2.0 och framåt har vi lagt till nya funktioner som inriktats på förfrågningar som vi inhämtat från våra användare och dessutom har vi fortsatt att förbättra användarvänligheten med version 2.1.

• Tillagd Walkman ® NW-A100-serien och NW-ZX500-serien som kompatibla enheter
      • Tillagd möjlighet att ändra displayfärgen som används i Music Center för PC (svart, röd, blå, grön)
      • Tillagd möjlighet att säkerhetskopiera och återställa Mitt Bibliotek
      • Tillagd kollapsfunktion för Album i Mitt Bibliotek, Nyligen tillagda låtar och skärmbilder för Spellistor
      • Tillagd möjlighet för att söka efter ATRAC- filer i Mitt Bibliotek och batchkonvertera dem till AAC eller FLAC
      • Tillagd möjlighet att ändra avstånden i listdisplayen
      • Tillagd möjlighet att spara låtar i Mitt Bibliotek i FLAC- format
      • Åtgärdat problemet där spellistor som skapats i Media Go laddas på nytt även när de raderats från biblioteket
      • Ytterligare driftsstabilitet och prestandaförbättringar
    • Music Center for PC 2.1.0 släppt.

2019-04-11

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Lade till en funktion för hämtning av information såsom albumnamn, låtnamn och omslag för andra fall än för import av låtar från en musik-CD.
      • Åtgärdade ett problem vid import av samlingsalbum där låtarna inte grupperades i samma album i Mitt bibliotek
      • Förbättrade sökfunktionen i Mitt bibliotek
      • Lade till en funktion för att möjliggöra valet ”Visa som lista” i andra skärmar än albumlistskärmen.
      • Lade till en funktion för att dölja album i artistinformationsskärmen i Mitt bibliotek
      • Lade till en funktion för att öppna motsvarande skärm som låten tillhör baserat på låtnamn, albumnamn eller artistnamn för låten som spelas upp
      • Lade till en funktion för att kontrollera om den aktuella låtfilen finns i målmappen för låtfiler som registrerats i applikationen
      • Andra förbättringar av funktionaliteten
    • Music Center for PC 2.0.2 släppt.

2018-11-05

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Åtgärdat problemet där sångspåren inte kunde importeras från vissa CD-skivor
    • Music Center for PC 2.0.1 släppt.

2018-11-01

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Förbättrat prestandan för bildritningshastighet i My Library
      • Åtgärdat problemet med att PC, som tillämpat uppdateringen för Windows 10 i oktober 2018, inte startar applikationen när den är i offlinestatus
      • Åtgärdat problemet där sångspåren inte kunde importeras från vissa CD-skivor
      • Förbättrat andra problem såsom driftsstabilitet
    • Music Center for PC 2.0.00 släppt.

2018-10-04

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Har fått en ny design
      • Funktion för att ändra teckenstorlek och storlek på omslagsbild
      • Funktion tillagd så att låtar och spellistor som inte överförts till den anslutna enheten visas i en lista
      • Svar på sårbarhet under programvaruuppdatering
    • Music Center for PC 1.0.02 släppt.

2017-12-21

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Förbättrad driftsstabilitet och säkerhetsnivå
    • Music Center for PC 1.0.01 släppt.

2017-11-20

Huvudinnehåll som kommer att uppdateras

• Löste problemet att en Windows-skärminställning inte tillämpades
      • Förbättrad driftsstabilitet och säkerhetsnivå
    • Music Center for PC 1.0.00 släppt.

2017-08-29

Music Center for PC” är ett program för att organisera och överföra musik på ljudapparater. Du kan överföra låtar till din WALKMAN® och spela upp material med högupplösningsljud.