Överföra låttextinformation (Music Center for PC Ver.1.0)

Överföra egen låttextinformation

Om du skapar låttexter i en textfil (lrc-fil) och överför dem till din WALKMAN® kan du sedan visa låttexten eller meningar när låten spelas på din Walkman.

1. Skapa en fil med låttexter i lrc-format.

För närmare detaljer om hur man skapar lrc-filer, se online-bruksanvisningen för din Walkman.

2. Spara filen i lrc-format i samma mapp som musikmaterialet.

Välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn. Klicka på [Plats för filer]. Destinationsmappen visas som [Låtfilplats:].

3. Överför musikmaterialet till din Walkman.

Hur man överför musikmaterialet till en Walkman: