Vad är det för skillnad mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go”? (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC” stöder nya ljudformat. Dessutom är de viktigaste funktionerna i ”Music Center for PC” att spela och hantera låtar, samt att överföra låtar till en WALKMAN® med hjälp av en Windows-dator. ”Music Center for PC” saknar dock funktionerna för videor och foton.

Se följande tabell angående funktionsskillnaderna mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go”.

Funktionsjämförelse mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go
    Media Player och andra allmänna funktioner Music Center for PC Media Go
    Uppspelning av musik Kompatibel Kompatibel
    Uppspelning med högupplösningsljud (FLAC, DSD) Kompatibel Kompatibel
    Equalizer Kompatibel Kompatibel
    Visning av bilder och metadata Kompatibel Kompatibel
    Hantering av musikmaterial, redigering av metadata, och stöd för spellistor Kompatibel Kompatibel
    Stöd för podcaster Filmer stöds inte. Kompatibel
    Uppspelning av filmer och foton   Kompatibel
    Redigering av musikmaterial (uppdelning/sammanslagning) Kompatibel Kompatibel
    Redigering av låttextfiler   Kompatibel
    Stöd för Walkman Music Center for PC Media Go
    Överföring av musikmaterial Kompatibel Kompatibel
    Podcast-filöverföring Filmer stöds inte. Kompatibel
    Film- och fotoöverföring   Kompatibel
    Import av musikmaterial från Walkman Kompatibel Kompatibel
    Överföring/import av spellistor Kompatibel Kompatibel
    Överföring av låttextfiler Kompatibel Kompatibel
    Separat överföring av ljudfiler för språkinlärning Kompatibel Kompatibel
    Övrigt Music Center for PC Media Go
    USB-DAC-utmatning Kompatibel Kompatibel
    Hemnätverksfunktioner Filmer stöds inte. Kompatibel