Vad är det för skillnad mellan ”Music Center for PC” och ”Music Center” för Android/iOS? (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC” är ett program för Windows-datorer. ”Music Center for PC” används för att spela upp och hantera låtar, överföra låtar till en WALKMAN®, och spela upp låtar med hjälp av en nätverkskompatibel ljudapparat.

Music Center” är en applikation för smartphones och surfplattor som kör Android/iOS. Med ”Music Center” går det att fjärrstyra styra ljudapparater osv., men det går inte att överföra låtar till en Walkman med hjälp av ”Music Center”.