Artikel-ID : 00264022 / Senast ändrat : 11/06/2021

Information om tekniska modellnamn för Xperia 10 III-produkter (HQ-BT52/XQ-BT52)

Du kanske har märkt att på baksidan av Xperia 10 III finns ett tekniskt modellnamn tryckt längst ned, antingen HQ-BT52 eller XQ-BT52.

HQ-BT52/XQ-BT52

På andra ställen, t.ex. på förpackningen eller i inställningsmenyn för smarttelefonen under "Om telefonen", ska XQ-BT52 visas.

Dessa två tekniska modellnamn är faktiskt synonymer för produkter som används för service, efterlevnad och andra ändamål. Båda representerar officiella, standardmässiga och identiska Xperia 10 III-produkter.