Artikel-ID : 00260132 / Senast ändrat : 20/04/2021

Headsetet går inte att slå på.

Försök med följande:

• Headsetet går inte att slå på medan batteriet håller på att laddas upp. Koppla bort USB-kabeln och slå på headsetet.
    • Kontrollera att det återuppladdningsbara batteriet i headsetet är tillräckligt uppladdat. Ladda annars upp headsetet.
    • Återställ headsetet. Om det inte hjälper så initialisera headsetet.
      Se bruksanvisningen till headsetet för närmare detaljer om återställning och initialisering.