Artikel-ID : 00260113 / Senast ändrat : 20/04/2021

Headsetet laddas inte upp.

Försök med följande:

• Använd den medföljande USB-kabeln för anslutningen.
    • Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten.
    • Kontrollera att USB-nätadaptern är ordentligt ansluten till vägguttaget.
    • Om du laddar upp headsetet via en USB-port på datorn, så prova även följande:
      - Kontrollera att datorn är påslagen.
      - Om datorn är utrustad med flera USB-portar, så prova att använda en annan port.
      - Anslut headsetet direkt till datorn, och inte via ett USB-nav.
      - Om datorn är i standbyläge (strömsparläge) eller viloläge, så väck datorn till normalt läge.
      - Om datorn använder Windows 8.1 så använd Windows Update för att uppdatera operativsystemet.