Artikel-ID : 00259385 / Senast ändrat : 25/03/2021

Appar krashar eller försvinner på min mobiltelefon - 22 mars 2021

På måndagen den 22:a mars 2021, kanske du har upplevt att vissa appar kraschar eller till och med försvinner. Detta orsakades av Android System Webview-appen, som möjliggör visning av webbinnehåll i Android-appar.
    Du kan läsa Google Workspace-uttalandet här.

Google har åtgärdat buggen och du kan lösa detta problem genom att uppdatera Android System Webview-appen samt Google Chrome till den senaste versionen:

Om uppdateringen inte löser problemet kan du avinstallera och installera om appen Android System Webview:

• Gå till Inställningar → Appar → Sök efter Android System Webview → välj Avinstallera uppdateringar.