Artikel-ID : 00250437 / Senast ändrat : 07/12/2020Skriv ut

Problem med satellitinställning för XH90- och XH92-serierna

  När vi släpper uppdateringar av inbyggd programvara håller vi alltid koll på lanseringen för att säkerställa att våra kunder är nöjda med den nya upplevelsen.

  Den 12 augusti 2020 släppte Sony ett paket för den inbyggda programvaran för XH90- och XH92-serierna. Tyvärr har vårt tekniska team upptäckt att DVB-S-satellitinställningen har försämrats om du uppdaterade din tv och har utfört en fabriksåterställning efter uppdateringen i augusti. Sony har utfärdat ett uppföljningspaket för den inbyggda programvaran sedan dess.

  Om du fortfarande har problem med satellitinställningarna kan du läsa vår satellitinställningsguide eller titta på den här videon:

  ’Om inställningarna fortfarande inte fungerar korrekt, kontakta oss.


  Har du uppdaterat till v6.0384 utan att ’göra fabriksåterställning?

  Sony rekommenderar att du inte utför en fabriksåterställning förrän du har uppdaterat till den senaste versionen av den inbyggda programvaran, som släpptes den 26 november 2020.

  Det rekommenderade sättet att få den här uppdateringen är genom att se till att inställningen Automatisk programhämtning på tv:n är inställd på [ON]. Tv:n bör då få uppdateringen automatiskt under de närmaste veckorna.

  Under tiden tackar vi dig för din förståelse och ber om ursäkt för besväret.

  Vet du inte vilken serie din modell tillhör? Här är några exempel:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096