Artikel-ID : 00231519 / Senast ändrat : 01/09/2019

Uppdatering av inbyggd programvara: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 – den 29 augusti 2019

Nu är den nya inbyggda programvaran tillgänglig på produktsidan för WF-1000XM3:

Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Kommande uppdatering av inbyggd programvara: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 – den 22 augusti 2019

Vi kan meddela att en ny uppdatering av den inbyggda programvaran blir tillgänglig i slutet av månaden. Uppdateringen ger WF-1000XM3-hörlurarna stöd för alla datorer med operativsystemet Windows 10.

Varför släpper vi den här nya uppdateringen av den inbyggda programvaran?

Uppdateringen löser ett specifikt problem där inget ljud (eller musik) kan höras från WF-1000XM3 när de är anslutna via Bluetooth till en dator med Windows 10 (specifika versioner).

Hur hittar jag uppdateringen av den inbyggda programvaran?

Uppdateringen är endast tillämplig för stationära eller bärbara datorer med Windows 10. Den nya inbyggda programvaran distribueras till kunderna via Headphones Connect-appen som vanligt. Du kan också besöka produktsidan för WF-1000XM3 på vår supportwebbplats under de kommande dagarna.

Vi rekommenderar även att du lägger till den här sidan som bokmärke eller installerar appen Support by Sony så att du håller dig uppdaterad om eventuella ändringar om det här ämnet.

Tack för din förståelse och ditt tålamod.