Artikel-ID : 00226251 / Senast ändrat : 27/06/2019

Uppdatering av den inbyggda programvaran i 2018 års Android-tv-apparater från Sony (AF9- och ZF9-serien) – med start den 27 mars 2019

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

En ny uppdatering av den inbyggda programvaran (6.0744) släpps direkt till din tv från och med den 27 mars 2019 och rullas gradvis ut till alla internetanslutna tv-apparater under de kommande veckorna.

Den nya inbyggda programvaran förbättrar tv:ns prestanda genom följande uppgraderingar:

• Nu kan du installera appen Kodi
  • Nu identifieras och visas YouTube HDR-innehåll automatiskt i HDR-format

OBS! Besök produktsidan för din tv om du vill se alla funktioner och fördelar, eller om du vill ladda ner den inbyggda programvaran.

Det rekommenderade sättet att få den här uppdateringen är genom att se till att automatisk programhämtning på tv:n är påslaget. Tv:n bör då få uppdateringen automatiskt under de närmaste veckorna.

Annars kan du hämta den inbyggda programvaran från den europeiska supportwebbplatsen och uppdatera tv:n via en USB-flashminnesenhet.

Sony lägger alltid stor vikt vid användarnas synpunkter och strävar efter innovation och en hög produktkvalitet.

[Tillämplig TV-modellserie]

• 2018 års modeller av Android TV från Sony: ZF9- och AF9-serien (hämta nu)

Vet du inte vilken serie din modell tillhör? Här är några exempel:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9