Artikel-ID : 00225718 / Senast ändrat : 27/06/2019

ILCE-9, större uppdatering av inbyggd programvara till version 5.00 – 25 mars 2019

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

En ny uppdatering av den inbyggda programvaran (version 5.00) är nu tillgänglig för ILCE-9.

Den här större programvaruuppdateringen förbättrar modellens redan hyllade autofokus och lägger till en rad nya funktioner som gör det lättare att fotografera, visa bilder och anpassa kameran.

Ta reda på mer om

• fördelarna och funktionerna i den här uppdateringen
  • de nya apparna med stöd för ILCE-9
  • hur du uppdaterar den inbyggda programvaran

i hämtningsavsnittet på produktsidan för ILCE-9 på vår supportwebbplats.

Öppna hämtningsavsnittet för ILCE-9 ➤

Vi hoppas att du gillar den här nya uppdateringen för ILCE-9.