Artikel-ID : 00206156 / Senast ändrat : 27/06/2019Skriv ut

WH-1000XM3-hörlurarnas beteende i kallt väder – 27 december 2018

  Det har nyligen kommit till vår kännedom att WH-1000XM3-hörlurarna ibland beter sig oförutsägbart när de utsätts för plötsliga och stora temperaturförändringar. Som ett resultat av detta kan du ha upplevt symptom som att volymen plötsligt ändras eller att hörlurna hoppar över spår.

  WH-1000XM3-hörlurarna uppfyller alla nödvändiga kvalitetsstandarder, men vi förstår att dessa problem kan orsaka besvär. Vi håller på att undersöka detta men vill ge dig en tillfällig lösning för att begränsa problemet. Därför vill vi betona produktens specifikationer.
   

  Design och specifikationer

  WH-1000XM3 är utformad för att fungera optimalt mellan 0 och 40 °C. De fungerar även utanför det här temperaturintervallet, men kapaciteten kan försämras. Det kan till exempel visa sig genom att hörlurarna reagerar på plötsliga och stora temperaturförändringar från varmt (t.ex. ett uppvärmt rum) till väldigt kallt (t.ex. utomhus på vintern när temperaturen är under 0 °C). 
   

  Betyder det att jag inte kan använda WH-1000XM3 utomhus när det är minusgrader? 

  Skulle du stöta på problemen som beskrivs ovan när du använder hörlurarna i olika temperaturer kan du göra följande: slå av och slå på hörlurarna igen. Den här enkla åtgärden återställer vissa parametrar i enheten och löser problemet med att produkten beter sig konstigt.

  Vi vill tacka dig för din förståelse. Vill du hålla koll på om någonting förändras gällande det här ämnet kan du lägga till den här sidan som bokmärke eller installera appen Support by Sony.