Artikel-ID : 00204257 / Senast ändrat : 15/11/2018

Uppdatering av inbyggd programvara för 2018 års modeller av Android TV från Sony (AF9 och ZF9) – med start den 15 november 2018

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

En ny uppdatering av den inbyggda programvaran (6.0520) kommer gradvis att släppas direkt till alla internetanslutna tv-apparater från den 15 november 2018 och månaden ut.

Den nya inbyggda programvaran förbättrar tv:ns prestanda genom följande uppgraderingar:

• Land- och regionbeskrivningar har lagts till för vissa språk i inställningsmenyn Språk
  • Förbättrar tv:ns allmänna kapacitet

Obs! Besök produktsidan för din tv om du vill se alla funktioner och fördelar, eller om du vill ladda ner den inbyggda programvaran.

Det rekommenderade sättet att få den här uppdateringen är genom att se till att automatisk programhämtning på tv:n är påslaget. Tv:n bör då få uppdateringen automatiskt under de närmaste veckorna.

Annars kan du hämta den inbyggda programvaran från den europeiska supportwebbplatsen och uppdatera tv:n via en USB-flashminnesenhet.

Sony lägger alltid stor vikt vid användarnas synpunkter och strävar efter innovation och en hög produktkvalitet.

[Tillämplig TV-modellserie]

• 2018 års modeller av Android TV från Sony: ZF9- och AF9-serien (hämta nu)

Vet du inte vilken serie din modell tillhör? Här är några exempel:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9