Artikel-ID : 00187316 / Senast ändrat : 26/10/2017

Inbyggd programvara från Sony finns tillgänglig för 2016 och 2017 års Android TV-apparater (XD70-, XD75-, XD80-, SD80-, XD83-, ZD9-, XE80-, XE83-, XE85-, XE90-, XE93-, XE94- och A1-serien) – 25 oktober 2017

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

En ny uppdatering av den inbyggda programvaran (6.267) kommer att släppas direkt till din tv den 25 oktober 2017 och lanseras successivt under november.

Den inbyggda programvaran har nya funktioner som ökar tv:ns prestanda samtidigt som befintliga funktioner förbättras:

• Introducerar instruktionsvideor på BRAVIA Recommendations-hyllan
  • Förbättrar tv:n svarstid när du använder fjärrkontrollen
  • Förbättrar användarupplevelsen när du ställer in Samba TV-tjänst
  • Och mycket mer …

Det rekommenderade sättet att få den här uppdateringen är genom att se till att automatisk programhämtning på tv:n är påslaget. Tv:n bör då få uppdateringen automatiskt under de närmaste veckorna.

Annars kan du hämta den inbyggda programvaran från den europeiska supportwebbplatsen och uppdatera tv:n via en USB-flashminnesenhet. Besök produktsidan för din tv om du vill se alla funktioner och fördelar, eller om du vill ladda ner den inbyggda programvaran.

Sony lägger alltid stor vikt vid användarnas synpunkter och strävar efter innovation och en hög produktkvalitet.

[Tillämplig TV-modellserie]

Vet du inte vilken serie din modell tillhör? Här är några exempel:

• KD-55A1
  • KD-65ZD9
  • KD-55XE8096