Artikel-ID : 00186975 / Senast ändrat : 17/10/2017

Meddelande för kostnadsfri reparation: Planar T * FE 50 mm f1,4 ZA utbytbart objektiv – 17 oktober 2017

  På ett fåtal av objektiven SEL50F14Z Planar T * FE 50 mm f1,4 ZA (E-fattning) kan insidan av objektivet vara ogenomskinlig eller grumligt, vilket påverkar den övergripande skärpan.

  Om du har en eller flera av de tillämpliga produkterna som anges nedan och de är föremål för denna sällsynta företeelse (beskrivs mer detaljerat nedan) har du rätt till kostnadsfri reparation. Vi reparerar de berörda objektiven utan extra kostnad fram till den 31 oktober 2019.

  Kontrollera uppgifterna nedan och kontakta oss för mer information.

  Vi beklagar om det har förorsakat något besvär och tackar för ditt tålamod.


  Företeelse

  På ett fåtal av objektiven SEL50F14Z Planar T * FE 50 mm f1,4 ZA (på vår digitalkamera med utbytbart objektivα med E-fattning), kan objektivet vara ogenomskinlig eller grumligt.

  Gör följande:

  • Endast ett begränsat antal av de producerade enheterna har råkat ut för denna sällsynta företeelse. Kontrollera om din specifika enhet kan vara påverkad med hjälp av vår serienummerkontroll.
  • Om dessa symptom uppstått och ditt serienummer bekräftas ber vi dig att kontakta oss för att få en kostnadsfri reparation (du kommer att omdirigeras till kontaktsidan om ditt serienummer är godkänt). Du kan också gå tillbaka till återförsäljaren.

  Var hittar jag serienumret?

  Produktionsserienumret står på plåten på sidan av objektivet.

  Produktnummer SEL50F14Z

  Anmälningstid för kostnadsfri reparation

  • Gäller till den 31 oktober 2019