Artikel-ID : 00186188 / Senast ändrat : 03/10/2017

Eventuellt problem vid cd-uppspelning med bärbar enhet CFD-S70

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Bästa SONY-kund

Vissa bärbara CFD-S70-enheter kan ha en defekt som gör att det inte går att spela upp musik från cd på grund av ett problem med enhetens optiska pickup, som är en intern komponent som läser datan som finns på en ljud-cd. Berörda produkter känns igen på serienumret, enligt informationen nedan.

För att lösa problemet ger vi dig den support du behöver för din berörda enhet till den 30 november 2019.

Kontakta återförsäljaren om du har en modell som berörs, som inte spelar upp musik via cd på grund av problemet med enhetens optiska pickup och vars serienummer ingår i intervallet som berörs. Om återförsäljarens felsökning bekräftar att problemet orsakas av enhetens optiska pickup hjälper de dig med det.

Vi tackar dig för ditt fortsatta stöd och beklagar de besvär det här kan orsaka.

Hur vet jag om min modell berörs?

• Var noga med att kontrollera om dina cd-skivor kan spelas upp på andra spelare. På så sätt kan du utesluta att felet orsakas av repiga cd-skivor eller andra liknande faktorer

• Kontrollera produktens serienummer med vår serienummersökare

• Om din CFD-S70-enhet berörs av uppspelningsproblemen och har verifierats av vår serienummersökare ber vi dig kontakta återförsäljaren. De kommer att hjälpa dig

Var hittar jag serienumret?

185712_public_CFD-S70

1. Modellnamnet och serienumret hittar du på produktens undersida
  2. Modellnamnet CFD-S70 är tryckt på enhetens utsida, men etiketten med serienumret sitter på insidan av batteriluckan
  3. Du hittar serienumret genom att öppna luckan till batterifacket