Artikel-ID : 00177914 / Senast ändrat : 27/09/2017

Uppdatering av inbyggd programvara för ILCE 9: justering av specifikationer för överhettning – 8 juni 2017

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Sony erbjuder en uppdatering av programvaran för ILCE-9-kameran för att justera specifikationerna för överhettning. Den här inbyggda programvaran förbättrar varningsfunktionerna vid överhettning.

Gå till sidan nedan för att installera den inbyggda programvaran och följ installationsanvisningarna.

>>> Hämta inbyggd programvaruversion 1.10 för ILCE-9. (Windows)

>>> Hämta inbyggd programvaruversion 1.10 för ILCE-9. (Mac)

Vi ber om ursäkt för besväret.

Sony rekommenderar alla kunder att uppdatera programvaran för sina produkter. Det håller dina produkter i optimalt skick.