Artikel-ID : 00176761 / Senast ändrat : 30/05/2017

Uppdatering av inbyggd programvara: Spotify-uppspelning är här igen

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Spotify-uppspelning och -stabilitet

I mitten av juni släpper Sony en uppdatering av den inbyggda programvaran för Soundbar, hemmabiosystem och flerkanaliga förstärkare. Den här fasta programvaran kommer att förbättra systemets stabilitet för följande produkter och införa Spotify-uppspelning. Den här nya, inbyggda Chromecast-funktionen kommer att presentera mängder av ny musik som du kan ta del av med din produkt från Sony.

Fotovisningsfunktion undantagen

Av hänsyn till den nya Spotify-funktionen och för att förbättra allround-systems stabilitet var vi tvungna att ta bort fotovisningsfunktionen.
Den kommer inte att ingå i menyn när du har installerat uppdateringen av den inbyggda programvaran.

Andra fotovisningsalternativ

Oroa dig inte – det finns fortfarande många alternativa sätt att visa dina mest värdefulla och spännande foton på tv:n:

• Skärmspeglingsfunktion för mobiltelefon
  • Ansluta en USB-enhet (Memory Stick, hårddisk, Android-telefon) direkt till tv:n
  • Ansluta en bärbar dator med en HDMI-kabel till tv:n