Artikel-ID : 00172966 / Senast ändrat : 28/03/2017

UPPMANING OM ATT SLUTA ANVÄNDA DATORN VAIO FIT 11A

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

UPPDATERING: Service program för VAIO Fit 11A (24 april 2014)

Bäste kund,

Som en ytterligare uppdatering till vårt tidigare tillkännagivande, tar vi nu emot bokningar för gratis reparation av batteriet i er VAIO, och kommer att arbeta med vår tredjepartsleverantör för att börja byta ut batterierna från mitten av maj, 2014.

Kontrollera om detta gäller din produkt genom att ange serienumret nedan.

Om detta gäller din enhet, kan du ange dina kontaktuppgifter i fälten så hör vi av oss inom några dagar. Du kan också kontakta vår hotline på 0858769220 om du har frågor (måndag–fredag, kl. 09.00–18.00).

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som det här problemet kan ha orsakat.

UPPMANING OM ATT SLUTA ANVÄNDA DATORN VAIO FIT 11A

Bästa kund!

Vi har upptäckt att det inbyggda batteriet som kommer från en av våra leverantörer kanske inte fungerar korrekt och kan orsaka överhettning.

Detta resulterar i brand i delar av datorns chassi.

Batterierna finns i VAIO Fit 11A som släpptes i februari 2014. Produkter sålda i Europa som detta gäller är:

SVF11N16CTB  SVF11N1L2RP
 SVF11N1A4E  SVF11N1L2RS
 SVF11N1C5E  SVF11N1M2ES
 SVF11N1L2EB  SVF11N1S2EB
 SVF11N1L2EP  SVF11N1S2ES
 SVF11N1L2ES  SVF11N1S2RS

Om du äger en av de datorer som finns i listan ovan ska du, av säkerhetsskäl, genast stänga av datorn, dra ur strömkontakten och sluta att använda den.

Kontrollera om detta gäller din produkt genom att ange serienumret nedan.

Om detta gäller din enhet, kan du ange dina kontaktuppgifter i fälten så hör vi av oss inom några dagar. Du kan också kontakta vår hotline på 0858769220 om du har frågor (måndag–fredag, kl. 09.00–18.00).

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som det här problemet kan ha orsakat.

Kontrollera om det gäller din modell