Artikel-ID : 00171993 / Senast ändrat : 11/04/2017

Meddelande om upphörande av support för produkter med operativsystemet Windows Vista

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Publicerat: 2017-02-03

Bästa kunder

Microsoft® Corporation har meddelat att de från den 11 april 2017 inte längre kommer erbjuda support för operativsystemet Windows® Vista. Från angivet datum kommer säkerhetsuppdateringar, -åtgärder och teknisk support inte längre att tillhandahållas av Microsoft.

Därmed kommer Sony inte längre kunna hantera nya tekniska eller kvalitetsmässiga problem eller säkerhetsproblem rörande produkter från Sony som har med Windows Vista att göra, och vi kommer inte att kunna tillhandahålla säkerhetsuppdateringar eller genomföra ändringar och godkännanden för produkter från Sony med Windows Vista.  De här produkterna kommer kanske inte fungera som de ska eller på ett säkert sätt om du fortsätter använda dem med Windows Vista.

Vissa produkter är kompatibla med nyare versioner av Windows-operativsystem.
Se supportsidan för din specifika modell om du vill ha information om kompatibilitet med Windows-operativsystem och uppdateringar.

Obs! Sony kan inte hantera nya tekniska eller kvalitetsmässiga problem eller säkerhetsproblem rörande våra produkter som orsakats av användning med tidigare versioner av Windows-operativsystem som Microsoft inte längre erbjuder support för, till exempel Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP osv.