• Vikt (ca)

95 g

• Mått (ca B x H x D)

50,3 × 14 × 118,7 mm (endast hölje)

• Port för värdens datoranslutning

USB Type-C

• Port för 4K-skärmutgång

HDMI®

• Port för USB-nätingång

USB Type-C

• USB-uteffekt

USB Type-C-port: upp till 15 W (5 V, 3 A), USB Standard-A-port: upp till 12 W (5 V, 2,4 A)

• Överföringshastighet (läs)

upp till 1 000 MB/s (USB 3.1 Gen 2-anslutning), upp till 300 MB/s (SD/microSD UHS-II-minneskort)

• Strömförsörjning

Upp till DC 20 V, 5 A (100 W) från USB PD-ineffekt (USB PD-nätadapter är tillval. USB PD-nätadapter på minst 35 W rekommenderas.)

• Operativsystem som kan användas

OS X 10.11 eller senare, Windows 7 eller senare (32 bitar/64 bitar)

• Gränssnitt

USB 3.1 Gen 2

• Kompatibla minneskort

SDXC/microSDXC/SDHC/microSDHC UHS-II-minneskort, SDXC/microSDXC/SDHC/microSDHC UHS-I-minneskort, SDXC-/microSDXC-/SDHC-/microSDHC-/SD/microSD-minneskort

• Garanti

1 år

• Port för USB-anslutning

1 USB Type-C, 1 USB Standard-A

• För SD-minneskort

SD-plats

• För microSD-minneskort

microSD-plats

• Drifttemperatursintervall

+5 ~ +40℃ (icke-kondenserande)

• 1 USB Type-C till USB Type-C-kabel för datoranslutning (USB 3.1 Gen 2- och USB PD 3.0-kompatibel med eMarker inbäddat, 14 cm), tryckt dokumentation