Artikel-ID : 00131243 / Senast ändrat : 21/10/2015

Information om kompatibilitet med Windows 10 för Bloggie-/Webbie-HD-kameror

Här visas de produkter som lanserades i juli 2015 eller tidigare och som har funktionskontrollerats under följande förhållanden:

Kontrollmiljö:
    • Funktionaliteten kontrollerades med Windows 10 Home och Windows 10 Pro i skrivbordsläge på en uppgraderad dator som förinstallerats med Windows 8.1.
    • Funktionaliteten kan inte garanteras med alla datorer.

Förklaring:
    ✓ : Kompatibel
    - : Inte kompatibel
    ? : Granskning pågår

Modell Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32 bitar 64 bitar 32 bitar 64 bitar
    MHS-CM1
    MHS-CM3
    MHS-CM5
    MHS-FS1
    MHS-FS1K
    MHS-FS2
    MHS-FS2K
    MHS-FS3
    MHS-FS3K
    MHS-PM1
    MHS-PM5
    MHS-PM5K
    MHS-TS10
    MHS-TS20
    MHS-TS20K
    MHS-TS22
    MHS-TS55