Artikel-ID : 00131459 / Senast ändrat : 24/04/2017

Kompatibilitetsinformation för Windows 10 för programvara (Sportunderhållning)

Här visas de produkter som lanserades i juli 2015 eller tidigare och som har funktionskontrollerats under följande förhållanden:

Kontrollmiljö:
    • Funktionaliteten kontrollerades med Windows 10 Home och Windows 10 Pro i skrivbordsläge.
    • Funktionaliteten kan inte garanteras med alla datorer.

Förklaring:
    ✓ : Kompatibel
    - : Inte kompatibel
    ? : Granskning pågår

Programvara Version Tillämpliga produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32 bitar 64 bitar 32 bitar 64 bitar
    Media Go 3.0 Walkman
    PSP
    XPERIA smarttelefon
    XPERIA surfplatta
    Hi-Res Audio