Artikel-ID : 00131478 / Senast ändrat : 27/06/2016

Information om kompatibilitet med Windows 10 för programvara (lagringsenheter)

Här visas de produkter som lanserades i juli 2015 eller tidigare och som har funktionskontrollerats under följande förhållanden:

Kontrollmiljö:
    • Funktionaliteten kontrollerades med Windows 10 Home och Windows 10 Pro i skrivbordsläge på en uppgraderad dator som förinstallerats med Windows 8.1.
    • Funktionaliteten kan inte garanteras med alla datorer.

Förklaring:
    ✓ : Kompatibel
    - : Inte kompatibel
    ? : Granskning pågår

Programvara Version Tillämpliga produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32 bitar 64 bitar 32 bitar 64 bitar
    XQD Device Driver V2.0 XQD ExpressCard-adapter
    XQD G Series Registry Setting Tool (för Windows 7) V1.0 XQD-minneskort - - - -
    XQD High Speed Driver V1.04 XQD Card Reader - - - -
    Memory Card File Rescue v3.3.0 USB-enheter
    Minneskort
    x-Pict Story for Memory Card USB-enheter
    Minneskort
    Real-time Backup Utility   SD-enheter
    Minneskort

EasyLock USB-enhet
    Data Transfer Accelerator 3.02.41 Extern hårddisk - - - -
    Backup Manager 1.00.43 Extern hårddisk
    Password Protection Manager 2.00.04 Extern hårddisk
    FAT32 Formatter 3.00.05 Extern hårddisk
    Backup Manager 2   Extern hårddisk