Artikel-ID : 00131330 / Senast ändrat : 05/05/2017

Information om kompatibilitet med Windows 10 för programvara (digital bildbehandling)

Här visas de produkter som lanserades i juli 2015 eller tidigare och som har funktionskontrollerats under följande förhållanden:

Kontrollmiljö:
    • Funktionaliteten kontrollerades med Windows 10 Home och Windows 10 Pro i skrivbordsläge på en uppgraderad dator som förinstallerats med Windows 8.1.
    • Funktionaliteten kan inte garanteras med alla datorer.

Förklaring:
    ✓ : Kompatibel
    - : Inte kompatibel
    ? : Granskning pågår

Programvara Version Tillämpliga produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32 bitar 64 bitar 32 bitar 64 bitar
    PlayMemories Home 5.0.00 eller senare Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam
    Musikvideoinspelare
    Bloggie/Webbie
    Digitala kikare med inspelning
    Fotoskrivare
    GPS-enhet
    Image Data Converter 4.2.04 eller senare Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Remote Camera Control 3.5.00 eller senare Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam Movie Creator 5.0.00 eller senare Action Cam
    Sony RAW-drivrutin 2.0.00 eller senare Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    MVR Studio 1.0.01 eller senare Musikvideoinspelare
    Content Management Utility Tidigare än 2.1 Handycam - - - -