Artikel-ID : 00131309 / Senast ändrat : 22/10/2015

Information om kompatibilitet med Windows 10 för tillbehör (digital bildbehandling)

Här visas de produkter som lanserades i juli 2015 eller tidigare och som har funktionskontrollerats under följande förhållanden:

Kontrollmiljö:
    • Funktionaliteten kontrollerades med Windows 10 Home och Windows 10 Pro i skrivbordsläge på en uppgraderad dator som förinstallerats med Windows 8.1.
    • Funktionaliteten kan inte garanteras med alla datorer.

Förklaring:
    ✓ : Kompatibel
    - : Inte kompatibel
    ? : Granskning pågår

Modell Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32 bitar 64 bitar 32 bitar 64 bitar
    Batteriladdare ACC-TRDCX
    ACC-TRDCY
    GPS-enhet GPS-CS1KA
    GPS-CS1KASP
    GPS-CS3KA
    Bärbar högtalare RDP-CA2
    TransferJet Station TJS-1