Underhållning hemma på en storbilds-tv

Överväg att skaffa en storbilds-tv om du vill ha mer uppslukande underhållning. Du får en mer verklighetstrogen tittarupplevelse än någonsin med otroligt djup och stor detaljrikedom, precis som på bio eller en arena. Med den senaste innovativa tekniken och designen passar våra stora tv-apparater perfekt in i mindre hem.

Därför behöver du en stor skärm

Upplev sann biokänsla och nervkittlande livesport hemma. Med större skärm får du större bild så att alla i rummet får en uppslukande upplevelse. Med större bild och undertexter ser alla lika bra, även om man sitter långt håll.


Få den bästa av tittarupplevelser

Det är bara med en storbilds-tv med superstor bild och uppslukande ljud som du kan återskapa känslan av att befinna dig i biosalong eller på en arena. Men i takt med att storleken på skärmarna ökar kan problem med brus, skärpa och kontrast uppstå. Dessutom kan du uppleva att ljudet återges sämre om sidohögtalarna står för långt ifrån varandra. Med den unika bild- och ljudtekniken från Sony åtgärdas de här problemen så att du får en fantastisk upplevelse.

Delad skärm som visar galopperande hästar, före och efter bildbearbetning.
Verklighetstrogna bilder

Våra X1-processorer analyserar och bearbetar data för att minska brus och oskärpa, och maximerar samtidigt bildkvaliteten med förbättrad färg och kontrast. Resultatet? Verklighetstrogna bilder som ger dig en otrolig tittarupplevelse.   

Bild på dinosaurer på en storbilds-tv som visar hur ljudet följer all action.
Ljud som följer all action

På många av våra tv-apparater med storbildsskärm kommer ljudet från skärmen för oslagbar realism. Ljudet återges från den plats där händelserna utspelar sig, vilket innebär att du hör röster från platsen där karaktären står – för extra realism.

Tror du att du inte har plats nog? Tänk om.

Till följd av framstegen inom bildteknik och design kan du få bra tittarupplevelser i storbild även i mindre rum. Med högupplösta skärmar kan du sitta närmare all action samtidigt som tunnare ramar innebär större skärm men inte större tv.

Bild som visar visningsavstånd.
Kom närmare händelserna 

Dagens 4K-tv-apparater med förbättrad upplösning gör bilderna skarpa och jämna även när man sitter nära skärmen eller tittar på större skärmar. Generellt rekommenderar vi att tv:ns höjd ska vara två tredjedelar av avståndet mellan tv:n och visningspositionen.

Visningsavstånd: ①100 cm: 55 tum ②120 cm: 65 tum ③140 cm: 75 tum ④160 cm: 85 tum

Bild på extra stor skärm tack vare tunnare ramar.
Större storlek, mer skärm

Våra senaste tv-apparater har tunnare ramar så att du kan få en större skärm utan att köpa en större tv. Ditt tv-tittande blir också mer uppslukande och du kan fokusera mer på vad som händer på skärmen, och inte på ramen.

Välj en storbilds-tv som är 55 tum eller större