Underhållning hemma på en storbilds-tv

Överväg att skaffa en storbilds-tv om du vill ha mer uppslukande underhållning. Du får en mer verklighetstrogen tittarupplevelse än någonsin med otroligt djup och stor detaljrikedom, precis som på bio eller en arena. Med den senaste innovativa tekniken och designen passar våra stora tv-apparater perfekt in i mindre hem.

Få den bästa av tittarupplevelser

Det är bara med en storbilds-tv med superstor bild som du kan återskapa känslan av att befinna dig i en biosalong eller på en arena. Men i takt med att storleken på skärmarna ökar kan problem med skärpa och kontrast uppstå. Med vår unika Cognitive Processor XRTM åtgärdas de här problemen så att du får fantastisk upplösning, rörelse och verklighetstrogen återgivning.

Två bilder som jämför bildkvaliteten av en fotboll på en fotbollsplan framför en spelares fot
Se på allt innehåll i fantastisk 4K

Vår XR 4K-uppskalningsteknik använder sig av en unik databas för att konvertera vilken bild som helst till 4K med förbättrad färg och kontrast. Resultatet? Upplösningen blir så detaljerad att du till och med kan se sömmarna på fotbollen.

Samma jämna bilder trots snabbare scener

Med vår XR Motion Clarity™ ser till och med de snabbaste och mest actionfyllda scenerna eleganta och jämna ut. Rörliga bilder styrs med exakthet och tydlighet så att du inte missar en enda detalj av vad som händer på skärmen.1 Rörliga bilder styrs med exakthet och tydlighet så att du inte missar en enda detalj av vad som händer på skärmen.

Två bilder som jämför bildkvaliteten av en spelare som hoppar över en annan spelares tackling
Grupp av fyra män som tittar på fotboll på en tv från Sony från en rad olika vinklar
Titta med överlägsen bildkvalitet, även från sidan

Vanligtvis blir bildkvaliteten sämre när man tittar på tv från sidan. Tack vare X-Wide Angle kan du njuta av god bildkvalitet och färgrik bild när du tittar på en tv från Sony, även från sidan, och njuta av ditt favoritinnehåll tillsammans med fler personer.

Upplev spänningen med uppslukande ljud

På en storbilds-tv med sidohögtalarna en bit ifrån varandra händer det att du hör ljudet långt ifrån händelsen. Vår Cognitive Processor XRTM löser inte bara det här problemet, utan ger dig en surroundljudupplevelse som kan få dig att känna dig som en del av publiken.

Acoustic Surface Audio
Ljud som följer händelserna

Med vår unika Acoustic Surface Audio-teknik hörs ljudet från den plats på skärmen som händelsen sker. Det här gör ljudet så uppslukande att du hör vartenda skott och mål som om det händer rakt framför näsan på dig.

S-Force Front Surround-högtalarsystemet
All underhållning uppskalad till 3D-surroundljud

Allt du tittar på behandlas med äkta surroundljud. XR Surround skapar surroundljud från sidorna och vertikalt, så att du kan uppleva 3D-ljud utan behovet av högtalare som sitter i taket eller är riktade uppåt.

Tror du att du inte har plats nog? Tänk om.

Tack vare framstegen inom bildteknik och design kan du få bra tittarupplevelser på storbildsskärm även i mindre rum. Med högupplösta skärmar kan du sitta närmare all action samtidigt som tunnare ramar innebär större skärm utan att tv:n blir större.