LJUDANLÄGGNINGAR

Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

SHAKE-X3D

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

7 300,00 kr

(VAT)
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Mer bas hemma

Oavsett om du har fest eller river av dina favoritlåtar kan du känna varje ton med SHAKE-X3D. Den har ett tvåvägs högtalarsystem och Sound Pressure Horn som ger ett ljudtryck på hela 2 300 W (1 200 W RMS, 114,0 dB SPL). LED-lampor och DJ-effekter gör det dessutom enkelt att kicka igång festen hemma.

2 300 W ljudtryck

Höj volymen på dina favoritlåtar. Med Sound Pressure Horn kan SHAKE-X3D fylla rummet med 2 300 W kraftfullt ljud.

Byggd för storslagen bas

Hör basen dundra med en stor 25 cm wooferkon. Den kan hantera hög effekt, vilket passar perfekt för att dra upp volymen på festspellistorna.

Högre tryck, större kraft

Få ett djärvare ljud från nya Sound Pressure Horn

En vikt hornkammare och en förstorad utgångsport ökar det akustiska trycket för att leverera ett ljudtryck på 2 300 W, vilket skapar en bas som verkligen känns.

Vertikal låddesign för ett trådlöst hemmaljudsystem med Bluetooth®
Tvåvägs högtalarljudsystem för hemmet

Hör alla låga och höga toner

Ljud med fullständigt frekvensomfång från ett tvåvägs högtalarsystem

Ett tvåvägs högtalarsystem har en 2,5 cm tweeter som ger klara röster och höga toner, medan en 25 cm woofer gör ljud i mellanregistret och i det låga registret fylligare.

Smart hög effekt

Smart hög effekt

Vår energieffektiva Sound Pressure Horn genererar högre ljudtryck vid lägre uteffekt, så det är bättre både för ljudet och för miljön.

Hör mer i varje spår

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

Med DSEE uppskalas komprimerade digitala musikfiler (mp3, AAC, ATRAC och WMA). Tekniken återställer de höga och låga ljud som gått förlorade vid komprimeringen, vilket ger ett fylligt ljud som ligger närmare cd-kvaliteten.

Ljudsystem för hemmet med DSEE

Lika djärv som bra

Den djärva designen gör SHAKE-X3D till festens perfekta medelpunkt. Hårda vinklar, kontroller i borstat aluminium och upplysta knappar gör det kraftfulla systemet en mäktig känsla – eftersom djärva fester kräver djärv design.

Känn musiken, se färgerna

Ge dansgolvet en äkta feststämning med en levande, flerfärgad LED-ljussättning som synkroniseras med musikrytmerna. Välj bland en mängd olika färger och mönster för att hitta den perfekta inställningen för feststämningen.

Koppla upp dig

Spela upp favoritlåtar och -spellistor från utvalda smartphones via SHAKE-X3D. Upprätta en Bluetooth®-anslutning med hjälp av NFC One touch och börja strömma direkt.

Ljudsystem för hemmet med NFC och Bluetooth®
Appen Fiestable för ditt hemmaljudsystem

Behåll kontrollen över festen

Hämta appen Fiestable för att kontrollera högtalarlamporna, lägga till DJ-effekter, använda röstuppspelning eller bara hoppa till eller förbereda nästa låt – alltihop via din smartphone.

Få igång festen

Med partyfunktionerna kan du verkligen få fart på dansgolvet. Experimentera med många olika DJ-effekter – från att flytta ljud mellan högtalare och ta ut sångspåret till att lägga till flanger och Wah, plus effekter för sampling och scratching. Och med Party Chain kan du ansluta och synkronisera flera system via ljudkablar och få ännu bättre ljud.

Ljudsystem för hemmet med en dvd-spelare och karaokefunktioner

Släpp fram popstjärnan inom dig

Spela upp karaoke-dvd-skivor och sjung med på skärmen. Det finns två mikrofonuttag och en hel drös funktioner – och i läget Karaoke-PON tystas sången ned på cd-skivan så att du kan sjunga med.

Plocka fram din filmsamling

Titta på favoritfilmerna med SHAKE-X3D

Det är enkelt att kolla på favoritfilmerna med en inbyggd dvd-spelare. Anslut systemet till tv:n och optimera ljudet med tre inställningar för förbättringar.

MEGA BASS

Förstärk basen

Elda igång MEGA BASS för att ta din musik och dina favoritactionscener till en ny nivå.

Football-läge

Känn läktarkänslan

I Football-läget kan du förbättra sportevenemangens naturliga miljöljud medan du tittar. Du kan till och med vrida ned ljudet på kommentatorn så att det känns som om du satt på läktaren.

ClearAudio+

Klart och tydligt ljud

Lyssna på musik med verklig skärpa tack vare ClearAudio+, en samling ljudtekniker från Sony som optimerar uppspelningen av all musik.

Appen SongPal för enkel kontroll över ditt hemmaljudsystem

Smart fjärrkontroll med SongPal

En hel värld av musik i dina händer

Med appen SongPal kan du enkelt och intuitivt hantera lyssningsupplevelsen. Installera bara appen på mobiltelefonen och ta kontrollen över musikuppspelning, enhetsinställningar och mycket annat – via en enda app.

Koppla in, spela upp, överför

Dubbla USB-portar och en dammtålig cd-enhet

Du kan enkelt kopiera och överföra låtar från cd till USB eller från en USB-enhet till en annan utan att använda någon dator. Du kan spela upp dina favorit-mp3-låtar, återupptäcka dina gamla cd-skivor och skapa festspellistor.

Ljudsystem för hemmet med dubbla USB-portar och en cd-enhet
Ljudsystem för hemmet med två ljudingångar

Två ljudingångar

Koppla upp SHAKE-X3D till din tv, din spelkonsol eller din andra ljudanläggning för att utöka antalet underhållningsalternativ.

Ljudsystem för hemmet med FM/AM-radio

FM-/AM-radio

Ställ in dina favoritprogram eller live-DJ-set med FM/AM-radio.

Specifikationer och funktioner
Oavsett om du har fest eller river av dina favoritlåtar kan du känna varje ton med SHAKE-X3D. Den har ett tvåvägs högtalarsystem och nya Sound Pressure Horn, som ger kraftfulla och djupa låga basgångar. Plus, LED-lampor och DJ-effekter gör det enkelt att förvandla vilket rum som helst till ett gungande dansgolv.
  • Nya Sound Pressure Horn för mäktigare bas

  • LED-skärm och DJ-effekter ger en festlig stämning

  • DSEE-uppskalning återställer kvalitet till komprimerade filer

  • Fantastisk musik i ett steg med ClearAudio+

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

Uteffekt – Front (RMS 10 % THD)
1200 W
Uteffekt
1200 W
Ingångsterminaler
Analoga ljudingångar (2), Analog ljudutgång (1), Främre högtalarutgångar (2), Kompositvideoutgång (1), Mikrofoningångar (2 (6 φ)), USB-portar (2)
Huvudenhetens mått (B x H x D)
455 × 165 × 330 mm
Fronthögtalare, storlek (B x H x D)
368 × 585 × 358 mm

Vad innehåller förpackningen

Nätsladd, Antenn, Batteri (AAA/mangan), Fjärrkontroll (RMT-AM120U), Bruksanvisning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön