Gå vidare till Innehåll
LJUDANLÄGGNINGAR

Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

SHAKE-33

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

Rek. Ca-pris

7 500,00 kr

(VAT)
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

Sparka igång festen

Vrid upp volymen och ta plats på dansgolvet med SHAKE-33. Det här allt-i-ett-stereosystemet har 2 200 RMS-effekt och en unik Pressure Horn-högtalardesign som ger hisnande ljud och en basgång som verkligen känns. Dessutom hjälper LED-belysning och DJ-effekter till att få fart på dansgolvet.

2 200 W uteffekt

2 200 W RMS-effekt

Känn musiken med 2 200 W RMS-effekt.

300 mm element

300 mm element

Kraftfullt ljud från en trevägshögtalare och ett 300 mm element.

Dubbelt så högt tryck, dubbel så tung bas

Sound Pressure Horn

Upplev medryckande bas med den unika Sound Pressure Horn-tekniken från Sony. En modell med bakladdat horn skapar dubbelt så högt tryck som en vanlig subwoofer, vilket höjer ljudet med upp till sex decibel. Det ger en högre, renare bas som verkligen känns.

Hör alla låga och höga toner

Trevägs högtalardesign

I SHAKE-33 kombineras en trevägsdesign med en 300 mm woofer, ett 100 mm element för mellanregister och 25 mm tweeter, så du får tydlig sång, hisnande diskant och rungande basgång.

300 mm element

Gjorda för att blåsa taket av huset

Tack vare det stora 300 mm elementet och en kraftfull förstärkare kan du fylla rummet med explosivt ljud. En MRC-subwooferkon har en stabil design som håller formen även när vibrationerna är kraftiga. Du får ren och distorsionsfri bas.

Dynamisk design

För vågade fester krävs vågad design. Vinkelmodellen med kontroller i borstad metall gör SHAKE-33 till festens perfekta medelpunkt. Knappar och funktioner är upplysta och matchar högtalarnas LED-belysning.

Känn musiken, se färgerna

Livfulla ljuseffekter i flerfärg från LED-högtalarna synkroniseras med takten i musiken. Med tio färginställningar och sex mönster kan du experimentera med över 60 LED-högtalareffekter och skapa den perfekta stämningen.

DSEE

Hör mer i varje spår

Med Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) uppskalas komprimerade digitala musikfiler (mp3, ACC, ATRAC och WMA). Genom att återställa diskant och bas som förlorats vid komprimering återger DSEE digitala musikfiler med ljud närmare cd-kvalitet.

Ställ in ljudet

Arenakänsla hemma i soffan. Med fyra ljudlägen kan du optimera inställningarna för olika typer av musik och ljud. Bass Bazuca och musikläget ger alla låtar ett lyft. Anslut SHAKE-33 till en tv och få bättre ljud i fotbollsmatcher, spel och filmer.

Bass Bazuca

Bass Bazuca

Sätt igång Bass Bazuca och få lite extra tryck i basgången.

Ljudlägen

Ljudlägen

I ljudinställningarna kan du välja mellan Fooball-, film/spel- eller musikläge.

Klart och tydligt ljud

Lyssna på musik med verklig skärpa tack vare ClearAudio+, en samling ljudtekniker från Sony som optimerar uppspelningen av all musik.

ClearAudio+
NFC och Bluetooth®

Anslut på ett ögonblick

Spela upp favoritlåtar och -spellistor från din smartphone via SHAKE-33. Upprätta en Bluetooth®-anslutning med hjälp av NFC One touch och börja strömma direkt.

Lättåtkomlig total kontroll:

Nu slipper du sitta fjättrad i DJ-båset. Du kan hämta appen SongPal och använda din smartphone som fjärrkontroll. Då får du full kontroll över dina spellistor och kan hoppa över spår, höja volymen och bläddra bland musiken, inklusive låtar på USB.

SongPal-appen

Få igång festen

Med partyfunktionerna kan du verkligen få fart på dansgolvet. Experimentera med fyra olika DJ-effekter och lägg till flanger, isolator, wah och pan. Med Party Chain kan du ansluta och synkronisera flera SHAKE-system via ljudkablar och få ännu bättre ljud.

Koppla in, spela upp, överför

Dubbla USB-portar och en dammtålig cd-enhet

Spela upp dina favorit mp3-filer, återupptäck gamla cd-skivor och skapa spellistor. Dessutom kan du enkelt kopiera och överföra låtar från cd till USB eller från en USB-enhet till en annan utan att använda någon dator.

Specifikationer
  • DSEE-uppskalning återställer kvalitet till komprimerade filer

  • Fantastisk musik i ett steg med ClearAudio+

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

  • Kontrollera minisystemet direkt från din smartphone med SongPal-appen

  • LED-skärm och DJ-effekter förhöjer stämningen

Uteffekt
2200W
Ingångsterminaler
Analog ljudingång (2), Analog ljudutgång (1), Högtalarutgång (2), USB-port (2)
Huvudenhetens mått (B x H x D)
505 x 160 x 350 mm
Fronthögtalare, storlek (B x H x D)
410 x 610 x 376 mm

Vad innehåller förpackningen

Antenn, Batteri, Fjärrkontroll, Bruksanvisning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön