MHC-V83D

Gör festen värd att minnas

Fyll hela lokalen med Omnidirectional Party Sound, skapa festivalstämning med pulserande, flerfärgad Omnidirectional Party Light och Speaker Light eller släpp fram popstjärnan inom dig med KARAOKE-läget.

STEREOANLÄGGNINGAR

V83D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V83D
Bild på V83D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

9 000,00 kr

(VAT)
Ljus
Belysning
Roliga funktioner
Roliga funktioner
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Anslutningar
Hållbarhet
Hållbarhet
Fyll dansgolvet med fantastiskt ljud 

Dansa och sjung med i dina favoritlåtar när du är i lokalen. Fyra effektiva tweetrar, ett effektivt mellanregister och riktade mellanregisterelement får ditt party att vibrera med ett kraftfullt, pulserande ljud och tydlig sång som alla gäster kommer att älska. 

Liveljud
Hör hur den låter live

DSP-tekniken ger en realistisk festivalstämning med samma typ av ljud som på musikfestivaler och livekonserter. 

DSEE
Återskapar detaljerna i den digitala musiken

Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas detaljer till komprimerade musikfiler och ger dig ljud med hög kvalitet som ligger mycket närmare cd-inspelningens
originalljud. 

Skapa en oförglömlig stämning 

Lys upp festen från golv till tak med Omnidirectional Party Light. Skicka ut djupblå, himmelsblå och gröna vågor med flerfärgade strimmor och få en äkta
nattklubbskänsla eller utomhusfestivalatmosfär.

Upplev Omnidirectional Party Light

Titta på videon för att se Omnidirectional Party Light.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr. När ni har sjungit klart kan mikrofonerna förvaras säkert i mikrofonhållarna.

Hand som använder Rörelsekontroll
Vertikal och horisontell rörelsekontroll

Hoppa över ett spår, växla från flanger till WAH, sätt på karaokemikrofonen, justera tonhöjden på mikrofonen och musiken eller höj volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontrollerna kan du styra funktionerna i MHC-V83D på ett snabbt och enkelt sätt så att du kan fokusera på festen. 

TAIKO-läge

Du kan spela med i musiken på bongo-, djembe- och surdotrummor och på japanska taikotrummor. Allt du behöver göra är att trycka på den övre panelen i takt med musiken. 

Person med händerna i luften på en nattklubb.
Låt festen börja med Fiestable

Fiestable är en underhållande, intuitiv och användarvänlig app som ger dig full funktionskontroll över MHC-V83D. För att använda Fiestable-appen behöver du hämta Sony | Music Center-appen först. Sedan kan du ta kontroll över musik, belysning och mycket mer genom att helt enkelt använda telefonen eller din röst.

Bild på Xperia-telefon
Låt dina vänner skapa festspellistan via Fiestable

Alla kan lägga till sina favoritlåtar i din spellista med Fiestable-appen. Med en Wi-Fi®-anslutning kan dina gäster dessutom lägga till låtar som finns sparade på deras smartphones så att festen aldrig behöver ta slut.   

Bild på Xperia-telefon
Känn dig som en superstjärna med karaoke-rankningen i Fiestable 

Tävla om att bli kungen eller drottningen av karaoke med Karaoke Ranking. Om någon hamnar bland de tio bästa sparas deras namn och låttitel i listan över vinnare.

Party King
Bli ett partyproffs 

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen.
Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och KARAOKE-lägena. Tack vare den intuitiva rörelsekontrollen kan du göra ändringar med
en enkel handrörelse. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center för Android
App Store
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Filmer och tv, nu med extra dramatik 

Anslut MHC-V83D till din tv och upplev dina favoritfilmer, tv-program och sport på ett helt nytt sätt. 

HDMI®
HDMI™-utgång ger enkel installation

Med HDMI™-utgången (ARC) är det enkelt att ansluta systemet till en tv.
Se på tv och film på din vanliga skärm medan ljudet spelas upp via
MHC-V83D-högtalarna.

DVD
Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Förvandla vardagsrummet till en biograf och bjud in familj och vänner till filmkvällar. Känn dramatiken i scenerna med en mäktig volym och kraftfullt ljudtryck som verkligen sätter dig i händelsernas centrum.

Öka partystämningen med
trådlös anslutning

Upplev ett kraftfullt, fylligt ljud och synkroniserad belysning. Med Wireless Party Chain kan du ansluta MHC-V83D till någon av de 50 kompatibla, kraftiga ljudanläggningarna via Bluetooth®.

NFC Bluetooth®
NFC™ och Bluetooth  

Med NFC™ och Bluetooth®, slipper du kabelanslutningar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC™-aktiverade enheten mot MHC-V83D så upprättas anslutningen snabbt och smidigt och du kan börja streama hela din musiksamling. Har du inte NFC™? Inga problem, anslut via Bluetooth® i stället. 

Party Chain
Synkronisera ljudet med trådlösa Party Chain

Anslut upp till 50 kompatibla kraftfulla-ljudanläggningar via Bluetooth®-anslutning, för en kraftfull ljudupplevelse och se på när belysningen synkas med högtalarna. 

Enhetsanslutning
Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones samtidigt till MHC-V83D via Bluetooth®., Sedan kan ni spela upp låtar från alla era musikbibliotek. 

DAB+
Lyssna på mer med DAB+ 

Med den helt DAB+-kompatibla mottagaren kan du ta med dig dina favoritradiokanaler
vart du vill. 

Utformad för att klara partystämningen 

MHC-V83D är tålig och byggd för att användas, så du behöver inte oroa dig för om den ska
klara partystämningen. 

Formad högtalarlåda
Gjord för feta fester

Det hårda plasthöljet som täcker enhetens alla sidor och de tåliga hörnskydden gör att MHC-V83D håller länge och är enkel att ta med sig till alla fester.

Stänktålig kontrollpanel som håller länge 

Den övre ytan på MHC-V83D är stänktålig och enkel att rengöra. Det gör att festen kan fortsätta även om du spiller ut en drink. Tryck på Party Lock så inaktiveras alla andra knappar under 30 sekunder så att du kan torka av den.

Stänktålig
Bära
Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den 

När du vill flytta på MHC-V83D tar du bara tag i det praktiska handtaget och lutar den bakåt. De robusta hjulen gör att du kan rulla högtalaren hela vägen till festen.

Specifikationer och funktioner

Ge ännu fler en härlig festupplevelse med flerriktat partyljud, skapa stämning med pulserande flerriktad party- och högtalarbelysning och höj feststämningen med partyspellistor och karaoke-rankning med Fiestable-appen. Skydd och hjul gör den lättare än någonsin att transportera.
  • Omnidirectional Party Sound

  • Flerriktad partybelysning och högtalarbelysning

  • Party Playlist och Karaoke Ranking i Fiestable

  • Inbyggd dvd-spelare med HDMI™-utgång

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger