LJUDANLÄGGNINGAR

V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V82D

Bild på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

9 000,00 kr

(VAT)
Bilder på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Funktioner

Fyll stora festlokaler med 360° ljud

Förhöj födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med ljud som ger verklig festivalkänsla. 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll tack vare JET BASS BOOSTER ger en mer kraftfull musikupplevelse för alla i festlokalen.

Riktade tweeter- och mellanregisterenheter

Fyll rummet med kraftfull partymusik. Riktade tweeter- och mellanregisterenheter sprider ut ljudet.

Fyra mellanregisterhögtalare

Tack vare de fyra mellanregisterhögtalarna får du klarare sång, så att du även kan dansa eller sjunga med till dina favoritlåtar med sång.

Bakre tweeter

Den bakre tweeter-enheten gör att alla bakom högtalarsystemet hör ljudet lika kraftfullt och klart som festdeltagarna framför högtalaren.

Sprid ut musiken till alla hörn

När du spelar en bra låt vill du att ljudet ska komma från alla håll. Högtalarlådan har en öppen baksida, så att ljudet sprids ut och hörs tydligt från alla håll.

Med JET BASS BOOSTER känner du basgunget på långt håll

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll.

LIVELJUD

DSP-tekniken gör att festlokalen fylls med samma typ av ljud som på musikfestivaler och livekonserter – en realistisk festivalstämning skapas helt enkelt. 

DSEE återskapar automatiskt detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

360° partybelysning och högtalarbelysning

Skapa äkta nattklubbs- eller festivalkänsla genom att lysa upp vartenda hörn på festen, även i stora lokaler, med röd, blå och grön 360° partybelysning och högtalarbelysning.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en mikrofon och en gitarr, eller varför inte ansluta en basgitarr och använda den som förstärkare, komplett med overdrive-effekter.

Vertikal och horisontell rörelsekontroll

Hoppa över låtar, växla mellan flanger och WAH, höj karaokemikrofonens volym, styr mikrofonens och musikens tonhöjd eller vrid upp volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontroll styr du MHC-V82D-enhetens funktioner snabbt och enkelt – utan att missa en sekund av festen.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: Flanger-effekten låter som ett dånande stridsflygplan WAH ändrar automatiskt frekvensen för ett filter Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan använda DJ-effekter via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

TAIKO-läge

Du kan spela med i musiken på bongo-, djembe- och surdotrummor och på japanska taikotrummor. Allt du behöver göra är att trycka på den övre panelen i takt med musiken. 

TAIKO-spelläge och rankning

Testa taktkänslan i TAIKO-spelläget och tävla mot dina vänner. Tryck och svep på enhetens övre panel i takt med belysningen och se vem som får högst poäng. Om du blir en av de tio bästa kan du spara ditt namn på 10-i-topplistan.

Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få alla färger att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning i Fiestable-appen och ge kommandon som styr belysningen och ljudet.

Förhöj upplevelsen med partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. Det finns ingen begränsning för hur många smartphones som kan delta, så det blir en unik gemensam upplevelse.

Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

HDMI-utgång för enkel anslutning

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V82D-högtalarna.

Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla ditt vardagsrum till en biograf och ordna episka filmkvällar.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll den NFC-aktiverade enheten mot högtalarna så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Förstklassig Bluetooth®-strömning med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse.

Stänktålig kontrollpanel som håller länge

MHC-V82D-enhetens ovansida är stänktålig och lätt att rengöra, så festen fortsätter även om du råkar spilla ut en drink. Den har till och med en festlåsknapp som inaktiverar alla andra knappar i 30 sekunder medan du torkar bort spillet.

Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den

När du vill flytta MHC-V82D greppar du handtaget, lutar enheten och rullar den till önskad plats. Du kan rulla enheten hela vägen till festen på det stabila hjulet.

Höj stämningen med extra högtalare

Anslut flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och få kraftfullare ljud. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Flera enhetsanslutningar innebär att fler kan påverka musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones med MHC-V82D samtidigt via Bluetooth®. Låturvalet blir så mycket större när var och en av er kan spela upp låtar från alla sina musikbibliotek.

USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Spela sparade låtar från en USB-enhet, eller gör din egen spellista med smidig cd-till-USB-inspelning. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten så kan du spela alla favoritlåtarna på festen. Och via USB-porten kan du ladda din smartphone.

Specifikationer
Ge ännu fler en härlig festupplevelse med 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll. Dansa och sjung med i klar sång, med pulserande 360° partybelysning och högtalarbelysning, och turas om att vara DJ med vertikal och horisontell rörelsekontroll eller smartphone-styrning.
  • 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll

  • 360° partybelysning och högtalarbelysning

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI-utgång

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön