KRAFTFULL HEMMALJUDANLÄGGNING MED BLUETOOTH®

Fullständiga specifikationer och funktioner

MHC-V7D

Rek. Ca-pris

6 300,00 kr

(VAT)

Storlek och vikt

Huvudenhetens mått (B x H x D)
340 x 924 x 320 mm
Huvudenhetens vikt
19 kg
Subwoofer, storlek (B x H x D)
25 cm x1 (MRC)

Förstärkare

Uteffekt
1 440 W
Förinställd EQ
MUSIC(R AND B/POP/ROCK/SALSA/AFRO POP/BONGO/RHUMBA/GOSPEL/GENGE/FLAT/(CUSTOM) MOVIE/GAME (MOVIE, DRAMA/NEWS, GAME) FOOTBALL
Basförstärkningsfunktion
MEGA BASS
Radiotimer (INSP/UPPSP/INSOMN)
Ja
Cd-timer (INSP/UPPSP/INSOMN)
Ja/Ja/Ja
Strömsparläge
Ja

Funktioner

Cd-funktioner
Ja
Dvd-funktioner
Ja
RADIO
Ja
LJUD
Ja
USB
Ja
Bluetooth®
Ja (IAP över BT)

Gränssnitt

Ingångsterminaler
Analog ljudingång (2), Analog ljudutgång (1), Kompositvideoutgång (1), Mikrofoningång 2 (6φ), USB-port (2)

Radiofunktioner

Mottagningsområde (FM)
87,5–108 MHz/50 kHz
Mottagningsområde (AM)
Nej
Stationsförval
FM20
RDS (PS/PTY/EON)
Ja
Anslutning för extern antenn
Ja (75 ohm)

Dvd-/sacd-/vcd-/cd-spelare

Dvd
Ja
Dvd+r
Ja
Dvd+r dl
Ja
Dvd+rw-skiva
Ja
Dvd-rw (video)
Ja
VCD
Ja
Jpeg
Ja
Cd
Ja
Cd-r-skiva
Ja
Cd-rw-skiva
Ja
8 cm-skiva (cd)
Ja
8 cm-skiva (dvd)
Ja
mp3
Ja
WMA
Ja
AAC
Ja

Nätverksanslutningar

NFC
Ja

Högtalare

Högtalarsystem
3-vägs
Tweeterenhet
4 cm x 2 (kontyp)
Mellanenhet
12 cm x 2 (kontyp)
Wooferenhet för högtalare
25 cm x1 (MRC)
Subwooferenhet för högtalare
25 cm x1 (MRC)

Miljöanpassad och energisnål

viloläge aktiverat
inte tillgängligt
Strömförbrukning (viloläge)
0,3 W
Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler
1,2 W (Bluetooth®)/1,2 W (alla anslutna terminaler och nätverk)
Viloläge aktiverat
Efter 15 minuter
Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler
Efter 14 minuter (Bluetooth®)
Av/på-knapp för trådlöst nätverk
Ändra inställningen BT STANDBY (Bluetooth®-viloläge) (OPTION (alternativ)-->BT STANDBY (Bluetooth®-viloläge-->ON/OFF (på/av))

Vad innehåller förpackningen

  • Nätsladd
  • FM-antenn
  • Batteri (AAA/mangan)
  • Fjärrkontroll (RMT-AM120U)
Placeholder

Funktioner

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Nya Sound Pressure Horn ger bas som känns

Låt dig svepas med av kristallklar bas med nyheten Sound Pressure Horn. Modellen med ett vikt horn inuti ökar effektivt det akustiska trycket genom att leda energi via en förstärkande kanal. Resultatet är mycket mer effektivt än med vanliga förstärkare och vanlig signalbehandling som slösar energi, och du får en fräck stil och ett hölje som gör att du verkligen känner varenda basgång.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Trevägs högtalarsystem för kraftfullt ljud

Få kraftfullt ljud med fullständigt frekvensomfång från trevägshögtalarsystemet. Med två 4 cm (1,6 tum) tweeters, två 12 cm (4,7 tum) mellanregisterhögtalare och en 25 cm (9,8 tum) woofer, hör du svindlande höga toner, stabilt mellanregister och dundrande bas i all din musik, oavsett var du befinner dig.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Ljud som fyller rummet från ett brett lyssnarområde

MHC-V7D-enhetens vertikala design med en låda är perfekt för att fylla festen med kraftfullt ljud. Två utåtvända tweeters och lutande mellanregisterhögtalare ger ett bredare ljud värdigt ett trehögtalarsystem. Perfekt för fester hemma och i trädgården. Du får tydligt ljud som fyller hela rummet för alla dina festspellistor.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

DSEE återskapar detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Vrid upp festinställningarna med rörelsekontroll

Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du ta kontroll över alla dina festfunktioner, inklusive ljus till skärmbelysningen, DJ-effekter och mikrofonljudeffekter. Du kan också svepa åt vänster och höger för att hoppa över låtar, och uppåt och nedåt om du vill hantera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Belysning för högtalare ger en festlig stämning

Höj stämningen med nattklubbsliknande belysning för högtalare. MHC-V7D kan projicera ljusmönster i taket, på väggen eller på golvet. Lamporna riktas genom en lins för att sprida ett brett ljusmönster med punkter eller linjer. Du kan kontrollera ljuset med appen Fiestable eller på systemet och visa det i takt med musiken för en klubbatmosfär på dansgolvet hemma.

Anpassa dina festinställningar med appen Fiestable

Roa dig med dina festinställningar från dansgolvet med appen Fiestable. Hämta den bara till din smartphone och få trådlös kontroll över alla dina festinställningar. Justera färgerna på LED-högtalarlamporna, eller aktivera DJ- och mikrofoneffekterna för att höja stämningen. Du kan också välja favoritspellistan på din smartphone och förbereda nästa låt utan att vara bunden till DJ-båset.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Med Party Chain kan du utöka ditt högtalarsystem

Ge ditt ljudsystem extra kraft. Anslut flera SHAKE-enheter i en kedja för att producera ett högre ljud, utan ljudfördröjningar mellan systemen. Aktivera en enhet som "festvärd" och få ljud på en helt ny nivå.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: FLANGER skapar en djup mullrande effekt WAH förvränger ljudet Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan komma åt DJ-effekter enkelt via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna: Anslut bara MHC-V7D till en tv och stoppa i en karaoke-dvd, eller sjung med i låtar från YouTube™ via Bluetooth®. Med två mikrofoningångar, samt låtreservation, poäng och ljudeffekter kan du slå dig ihop med dina vänner för den ultimata sångduellen. En inbyggd Karaoke PON vrider även ned rösten på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Njut av alla dina filmer med en inbyggd dvd-spelare

Gräv fram dina dvd-filmer och anordna egna filmkvällar med MHC-V7D. Allt du behöver göra är att ansluta systemet till en tv och titta på dina favoritfilmer med den inbyggda spelaren. Systemet har funktioner för Dolby®- och DTS-ljudlägen, vilket ger ett mäktigare ljud för alla dina klassiska dvd-skivor.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

MEGA BASS ger kraft till dina basgångar

Tryck på knappen MEGA BASS för att få lite seriös tyngd till basgångar i musiken. Genom att förstärka basgångarna skapar Bass Bazuca ett mer kraftfullt ljud. Tryck bara på knappen för att aktivera läget och låt dig svepas med av en rungande basgång.

Få en läktarplats med fotbollsläget

Den underbara sporten har aldrig låtit bättre. Med hjälp av akustiska data som spelats in på en brasiliansk fotbollsstadion förbättrar det här läget naturliga bakgrundsljud vid sportevenemang så att det känns som om du sitter på läktaren. Gillar du inte kommentarerna? Den särskilda algoritmen följer ljudet noga och du kan välja att helt filtrera bort det.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

ClearAudio+ ger klarhet och skärpa

ClearAudio+ är unikt för Sony och justerar automatiskt ljudinställningarna för en medryckande lyssnarupplevelse. ClearAudio+ är skapat med teknisk expertis inom bearbetning av digitala signaler. Därmed har ljudformatet optimerats för ett konsekvent, klart, högkvalitativt ljud, oavsett vilken typ av musik du gillar.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Bluetooth®-anslutning, för enkel strömning

Strömma dina favoritlåtar och -appar trådlöst med Bluetooth®. Para ihop en smartphone eller surfplatta med det här Bluetooth®-aktiverade ljudsystemet. Då kan du lyssna på musiken och styra spellistor och volym direkt från enheten.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. *Se kompatibla enheter

Hitta kompatibla enheter

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Samla din musik med SongPal

Hämta SongPal till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Två USB-portar gör att du kan ansluta och spela

Spela upp låtarna som lagrats via USB och spela in dem på en cd eller en annan USB-enhet. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten och sätt igång. Om du spelar in direkt till USB är det också möjligt att uppgradera bithastigheten från standarden 128 kbit/s till 256 kbit/s för en bättre ljudkvalitet.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Inbyggd cd-spelare för skivsamlingen

Spela upp klassiska album och samlingsskivor med en inbyggd cd-spelare. På den här hemmaljudanläggningen kan du spela upp cd-, cd-r- och cd-rw-skivor. Det betyder att du kan lyssna på allt från studioinspelningar till blandskivor från kompisar och spår som du har hämtat.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Ljudingångar så att du kan utöka ditt ljudsystem

Få ut så mycket som möjligt av din hemmaljudanläggning. Via två RCA-ljudingångar kan du ansluta systemet till tv:n, spelkonsolen eller ett annat system. Då får du extra kapacitet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.