Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning
Bilder på Kraftfull V77DW-ljudanläggning

Funktioner

Streama ljud via Wi-Fi®

Med strömning över Wi-Fi® kan du lyssna på favoriterna med enheter som stöder Chromecast inbyggt och komma åt musikfiler på DLNA-kompatibla datorer eller medieservern hemma (Home Media Server).

Ett enkelt sätt att skicka musik till högtalarna

Med Chromecast inbyggt kan du streama musikappar från enheter till högtalare. Tryck bara på castknappen i en musikapp på en Android-telefon eller -surfplatta, iPhone, iPad, bärbar Mac®- eller Windows-dator eller Chromebook. Välj sedan en högtalare eller en grupp med högtalare, så är du igång.

Anslut till all musik med Spotify

MHC-V77DW är kompatibel med Spotify Connect, så du kan använda din Spotify-premiumprenumeration till att få alla dina favoritpartyspellistor med riktig partykänsla.

Hjul och handtag för enkel bärbarhet

MHC-V77DW är konstruerad för enkel transport, så att du kan ta med dig det mäktiga ljudet överallt.

Vrid upp festinställningarna med rörelsekontroll

Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du ta kontroll över alla dina festfunktioner, inklusive ljus till skärmbelysningen, DJ-effekter och mikrofonljudeffekter. Du kan också vifta åt vänster och höger för att hoppa över låtar, och uppåt och nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest. 

Låt musiken flöda med trådlös uppspelning i flera rum

Låt musiken följa med runt i huset med funktionen för trådlös uppspelning i flera rum med hjälp av Sony | Music Center-appen (hette förut SongPal). Med appen kan du gruppera utvalda Soundbar-enheter och högtalare från Sony. I gruppläge kan du spela upp samma musik via flera högtalare samtidigt, och i delat läge kan olika musik spelas upp via flera högtalare.

Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot MHC-V77DW så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja streama hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Bluetooth®-strömning av högre kvalitet med LDAC™

LDAC™ är en ny ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp trådlöst ljud med högsta kvalitet via Bluetooth®. Med upp till 3x mer överförda data ger LDAC en bättre trådlös lyssnarupplevelse av all musik.

HDMI-ingång för enkel anslutning

Anslut enkelt till tv:n för fylligt och mäktigt ljud i alla filmer och låtar. Tack vare en HDMI-port behöver du inte göra mer än att ansluta via en enda kabel.

Belysning för högtalare ger en festlig stämning

Höj stämningen med nattklubbsliknande belysning för högtalare. Ljuset bryts igenom en lins så att du får ett brett ljusmönster med linjer. Du kan kontrollera ljuset med appen Fiestable eller på systemet och visa det i takt med musiken för en klubbatmosfär på dansgolvet hemma.

USB-port gör att du kan ansluta och spela

Via USB-porten kan du enkelt ansluta USB-minne, smartphone, surfplatta eller bärbar dator och spela upp alla digitala filer. Den är kompatibel med formaten mp3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC och DSD, så du kan hålla festen igång med dina favoritspellistor.

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna – anslut bara MHC-V77DW till en tv och sätt i en karaoke-dvd, eller sjung med i låtar från YouTube™ via Bluetooth®. Med två mikrofoningångar och funktioner för poäng och ljudeffekter kan du och dina vänner mötas i den ultimata sångduellen. En inbyggd karaokerösteffekt sänker volymen på röstspåret på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.

Stänktålig kontrollpanel som håller länge

MHC-V77DW-enhetens ovansida är stänktålig, dammsäker och lätt att rengöra, så du kan hålla igång festen hela natten även om du spiller ut en drink.

Fiestaläget skapar partyljud överallt

Tryck på knappen för Fiesta-läge och njut av det höga ljudtrycket på festen oavsett omgivning, till och med utomhus.

Specifikationer

Få fart på festen med det här bärbara allt-i-ett-ljudsystemet. Partyljus synkas med kraftfullt ljud för att skapa stämning – och alltihop kontrollerar du enkelt från din smartphone med apparna Sony | Music Center och Fiestable – och du kan få obegränsad åtkomst till musik med Spotify Connect och Chromecast inbyggt.
  • Få kraftfullt ljud med en utrymmesbesparande allt-i-ett-design

  • Ta kontroll över belysning och DJ-effekter med våra festliga appar Sony | Music Center och Fiestable

  • Klarar stänk med en stänktålig kontrollpanel

  • Streama all musik enkelt med Spotify Connect och Chromecast inbyggt

  • Rör dig enkelt från hemmet till festen med resehandtaget och hjulen

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger