Gå vidare till Innehåll
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Funktioner

LIVELJUD i hemmet

Fixa festivalkänsla för den ultimata hemmafesten. Vinklade högtalarenheter gör att fylligt och kraftfullt ljud sprids över hela dansgolvet.

Hör musiken från en vidare vinkel med Spread Sound Generator

När du spelar en bra låt vill du att ljudet ska höras från en vid vinkel. Med Spread Sound Generator sprids ljudet ut, så att musiken hörs tydligt från alla håll.

360° partybelysning

Lys upp varenda hörn på festen med 360-graders flerfärgad partybelysning, för en äkta nattklubbs- eller festivalkänsla.

Sjung med i musiken med karaokefunktioner

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna – anslut bara MHC-V71D till en tv och sätt i en karaoke-dvd. Med två mikrofoningångar och funktioner för poäng och ljudeffekter kan du och dina vänner mötas i den ultimata sångduellen. En inbyggd karaokerösteffekt sänker volymen på röstspåret på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Spela trummor till musiken med TAIKO-läget 

Lägg till egna trummor med TAIKO-läget. Du kan spela med i musiken på bongo-, djembe- och surdotrummor och på japanska TAIKO-trummor. Allt du behöver göra är att trycka och dra med fingret på den övre panelen i takt med musiken. 

TAIKO-spelläge 

Använd TAIKO-spelläget för att se vem som har bäst taktkänsla – tryck på den övre panelen i takt med belysningen och se vem som får högst poäng.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna 

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: Flanger-effekten låter som ett dånande stridsflygplan WAH ändrar automatiskt frekvensen för ett filter Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan använda DJ-effekter via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Anslut en gitarr och spela med i musiken

Anslut en gitarr för att spela med i dina favoritlåtar. Koppla bara in den och tryck på gitarrknappen så får du kraftfullt ljud och overdrive-effekter för gitarren. Spela solo eller anslut en mikrofon så att du kan komplettera ditt framträdande med sång.

Vrid upp festinställningarna med rörelsekontroll 

Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du styra partyfunktioner såsom DJ, sampler och karaokelägen. Du kan också vifta åt vänster och höger för att hoppa över låtar, och uppåt och nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest.

Trådlös Party Chain via Bluetooth® gör att du kan bygga på högtalarsystemet

Anslut flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och få kraftfullare ljud. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och synkronisera musiken med belysningen.

Appen Sony | Music Center 

Med appen Sony | Music Center för Android och iOS kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen.

Bli ett partyproffs

Dela information om din nya ljudanläggning på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Fiestable-appen

Med den kostnadsfria appen Fiestable för iOS och Android kan du kontrollera belysningen och aktivera DJ- och karaoke-lägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse.

HDMI-utgång för enkel anslutning

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V71D-högtalarna.

Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla ditt vardagsrum till en biograf och ordna episka filmkvällar.

Fotbollsläge

Få känslan av att vara på stadion varje gång du kollar på en match. Stäng av kommentarerna för att höra ljudet från publiken och uppslukas av matchen.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du trådanslutningar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® och sätt igång.

DSEE återskapar automatiskt detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

Bättre BLUETOOTH®-ljud

LDAC™ överför mer data än vanlig trådlös Bluetooth-anslutning och ger exceptionell ljudkvalitet som är nära High-Resolution Audio.

Flera enhetsanslutningar innebär att fler kan påverka musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones med MHC-V71D samtidigt via Bluetooth®. Ni kan turas om att vara DJ och spela spår från alla era musikbibliotek.

Stänktålig kontrollpanel som håller länge

MHC-V71D-enhetens ovansida är stänktålig, dammsäker och lätt att rengöra, så du kan hålla igång festen hela natten även om du spiller ut en drink. Den har till och med en festlåsknapp som inaktiverar alla andra knappar i 30 sekunder, så att du kan torka upp.

Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den

Du flyttar enkelt MHC-V71D genom att luta enheten och lyfta den i handtaget. Du kan rulla enheten hela vägen till festen på det stabila hjulet.

Specifikationer
Få samma belysning och ljud som på livespelningar på hemmafesten. LIVELJUD och 360° partybelysning fyller varenda hörn och skapar festivalkänsla, och med TAIKO-läget kan du spela trummor till musiken.
  • LIVELJUD

  • 360° partybelysning

  • TAIKO-läge och TAIKO-spelläge

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI-utgång

  • Handtag och hjul för smidig transport

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön