STEREOANLÄGGNINGAR

Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

MHC-V50D
Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

Rek. Ca-pris

5 800,00 kr

(VAT)
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med Bluetooth®

Funktioner

BLUETOOTH®-strömning av högre kvalitet med LDAC™

LDAC™ är en ny ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp trådlöst ljud med högsta kvalitet via Bluetooth®. Med upp till 3x mer överförda data ger LDAC en bättre trådlös lyssnarupplevelse av all musik. 

Skapa en festlig stämning

Höj stämningen med nattklubbsliknande belysning för högtalare. Ljuset bryts igenom en lins så att du får ett brett ljusmönster. Du kan kontrollera systemets ljus och se hur det synkas med takten i musiken så att du får ett dansgolv med klubbkänsla hemma.

Upplyst kontrollpanel med Touch-tangenter 

Enkel styrning av musikuppspelningen samt partybelysning i mörkret, tack vare Touch-tangenter och upplyst kontrollpanel.

Kompakt modell för maximal bärbarhet

Tack vare enhetens kompakta design kan du ta med den och fixa en fest var som helst. Det gör ingen skillnad om festen är hemma hos dig eller hos någon annan eftersom den kompakta modellen med inbyggda handtag gör den enkel att bära med sig.

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med 

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna – anslut bara MHC-V50D till en tv och sätt i en karaoke-dvd, eller sjung med i låtar från YouTube™ via Bluetooth®. Med två mikrofoningångar och funktioner för poäng och ljudeffekter kan du och dina vänner mötas i den ultimata sångduellen. En inbyggd rösteffektsfunktion sänker volymen på röstspåret på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: FLANGER skapar en djup mullrande effekt WAH förvränger ljudet Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan använda DJ-effekter via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Gitarringång

Ge egna minikonserter med gitarringången. Plugga in och tryck på gitarrknappen för att njuta av ett kraftfullt sound från din gitarr. Spela solo eller anslut en mikrofon så att du kan komplettera ditt framträdande med sång.

HDMI-utgång för enkel anslutning

Anslut enkelt till en tv eller andra enheter via HDMI-utgången. Tack vare en HDMI OUT-port behöver du inte göra mer än att ansluta via en enda kabel.

Njut av alla dina filmer med en inbyggd dvd-spelare

Plocka fram dina favoritfilmer på dvd och titta på dem via den inbyggda spelaren i MHC-V50D-enheten. Njut av varje explosion, actionsekvens och dramatisk scen i filmiskt surroundljud som sätter dig mitt i händelsernas centrum. Förvandla ditt vardagsrum till en biograf och ordna episka filmkvällar.

Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll den NFC-aktiverade enheten mot MHC-V50D så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja streama hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Samla din musik med Sony | Music Center

Hämta Sony | Music Center (tidigare SongPal) till din smartphone eller surfplatta och ta kontroll över din musiksamling. Allt du behöver göra är att ansluta via Bluetooth® så får du direktåtkomst till alla dina favoritlåtar. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

USB-port gör att du kan ansluta och spela

Spela musik som sparats på en USB-enhet. Anslut enheten till PLAY/REC-porten och börja överföra musik från CD till USB.

Ljudingång och ljudutgång

Anslut ljud- och bildutrustning via en ljudingång och en ljudutgång. Anslut en tv eller extra högtalare och förstärk ljudet för all din hemunderhållning.

Inbyggd cd-spelare för skivsamlingen

Spela upp klassiska album och samlingsskivor med en inbyggd cd-spelare. På den här hemmaljudanläggningen kan du spela upp cd-, cd-r- och cd-rw-skivor. Det betyder att du kan lyssna på allt från studioinspelningar till blandskivor från kompisar och spår som du har hämtat.

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.

Specifikationer

Anordna den ultimata hemmafesten med den här kraftfulla hemmaljudanläggningen. Sound Pressure Horn och Mega Bass ger dunkande basljud som känns i hela huset. Skapa stämning med partylampor, DJ-ljudeffekter och karaokefunktioner. Du kan styra allt med telefonen via appen Fiestable.
  • LDAC ger hög kvalitet vid uppspelning via Bluetooth

  • Partylamporna ger en klubbliknande atmosfär

  • Upplyst ovansida för enkel kontroll

  • Med karaokefunktionerna kan du sjunga med

  • Inbyggda handtag för enkel transport

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger