Gå vidare till Innehåll
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Funktioner

Kraftfullt ljud som fyller hela rummet

Fyll rummet med kraftfull partymusik. MHC-V41D har vinklade mellanregister- och tweeterenheter som sprider ut ljudet så att alla på festen får samma härliga partykänsla.

Flera lampor skapar festkänsla 

Skapa atmosfär med belysning som synkroniseras med ljudet. Grön och blå partybelysning och flerfärgad högtalarbelysning ger samma blinkande effekt som på klubben.

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med 

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna – anslut bara MHC-V41D till en tv och sätt i en karaoke-dvd. Med två mikrofoningångar och funktioner för poäng och ljudeffekter kan du och dina vänner mötas i den ultimata sångduellen. En inbyggd karaokerösteffekt sänker volymen på röstspåret på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Gitarringång

Anslut en gitarr för att spela med i dina favoritlåtar. Koppla bara in den och tryck på gitarrknappen så får du kraftfullt ljud och overdrive-effekter för gitarren. Spela solo eller anslut en mikrofon så att du kan komplettera ditt framträdande med sång.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna 

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: Flanger-effekten låter som ett dånande stridsflygplan WAH ändrar automatiskt frekvensen för ett filter Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan använda DJ-effekter via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Vrid upp festinställningarna med rörelsekontroll 

Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du styra partyfunktioner såsom DJ, sampler och karaokelägen. Du kan också vifta åt vänster och höger för att hoppa över låtar, och uppåt och nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest.

Trådlös Party Chain via Bluetooth® gör att du kan bygga på högtalarsystemet

Anslut flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och få kraftfullare ljud. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och synkronisera musiken med belysningen.

Appen Sony | Music Center 

Med appen Sony | Music Center för Android och iOS kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen.

Bli ett partyproffs

Dela information om din nya ljudanläggning på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Fiestable-appen

Med den kostnadsfria appen Fiestable för iOS och Android kan du kontrollera belysningen och aktivera DJ- och karaoke-lägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse.

HDMI-utgång för enkel anslutning

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V41D-högtalarna.

Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla ditt vardagsrum till en biograf och ordna episka filmkvällar.

Fotbollsläge

Få känslan av att vara på stadion varje gång du kollar på en match. Stäng av kommentarerna för att höra ljudet från publiken och uppslukas av matchen.

DSEE återskapar automatiskt detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

Bättre BLUETOOTH®-ljud

LDAC™ överför mer data än vanlig trådlös Bluetooth-anslutning och ger exceptionell ljudkvalitet som är nära High-Resolution Audio.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du trådanslutningar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® och sätt igång.

Kompakt modell för maximal bärbarhet

Tack vare enhetens kompakta design kan du ta med den och fixa en fest var som helst. Det gör ingen skillnad om festen är hemma hos dig eller hos någon annan eftersom den kompakta modellen med inbyggda handtag gör den enkel att bära med sig.

Flera enhetsanslutningar innebär att fler kan påverka musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones med MHC-V41D samtidigt via Bluetooth®. Ni kan turas om att vara DJ och spela spår från alla era musikbibliotek.

Specifikationer
Med den kraftfulla MHC-V41D blir hemmafesterna alltid episka. Vinklade högtalare sprider fylligt ljud som alla kan njuta av, och färgglad högtalarbelysning synkroniseras med musiken.
  • Sprid ut ljudet

  • Party- och högtalarbelysning

  • Rörelsestyrning via smartphone

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI ARC

  • Med handtaget lyfter du enheten säkert och bär med dig den enkelt

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön