Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Funktioner

Fyll hela festlokalen med ljud

Förhöj födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med ljud som ger verklig festivalkänsla. Med JET BASS BOOSTER hörs basljudet på långt håll och festdeltagarna får en ännu mer kraftfull musikupplevelse.

Vinklade tweeters

De vinklade tweeter-enheterna sprider ut ljudet och fyller hela festlokalen med musik.

Med JET BASS BOOSTER känner du basgunget på långt håll

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll.

Högtalarbelysning som höjer energinivån

Höj stämningen med nattklubbsliknande LED-belysning för högtalare. Det blå ljuset pulserar i mönster och synkroniseras i takt med musiken.

Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få den att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning i Fiestable-appen och ge kommandon som styr belysningen och ljudet.

Förhöj upplevelsen med partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. Det finns ingen begränsning för hur många smartphones som kan delta, så det blir en unik gemensam upplevelse.

Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva rörelsekontrollen kan du göra ändringar med en enkel handrörelse.

Kompatibel med stativ

Höj upp MHC-V02 genom att ställa enheten på ett högtalarstativ (den har ett integrerat monteringshål) så att ljudet sprids effektivare till fler personer, oavsett om de sitter eller står.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning så att du kan börja strömma din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Förstklassig Bluetooth®-strömning med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse.

Handtag för enkel förflyttning

När du vill flytta MHC-V02 greppar du det praktiska handtaget, lyfter och tar den till önskad plats.

Höj stämningen med extra högtalare

Anslut flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och få kraftfullare ljud. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Flera enhetsanslutningar innebär att fler kan påverka musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones med MHC-V02 samtidigt via Bluetooth®. Låturvalet blir så mycket större när var och en av er kan spela upp låtar från alla sina musikbibliotek.

USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Spela sparade låtar från en USB-enhet, eller gör din egen spellista med smidig cd-till-USB-inspelning. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten så kan du spela alla favoritlåtarna på festen. Och via USB-porten kan du ladda din smartphone.

Specifikationer
Kraftfull ljudanläggning i en enda låda som tar festen till nästa nivå. Känn dunkandet från favoritlåtarna också på långt håll. Högtalarbelysning som pulserar i takt med musiken och förmåga att styra uppspelningen via smartphone.
  • Basljud som hörs på långt håll med JET BASS BOOSTER

  • Högtalarljus

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Med handtaget lyfter du enheten säkert och bär med dig den enkelt

  • Kompatibel med stativ

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön