STEREOANLÄGGNINGAR

V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V02
Bild på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

2 700,00 kr

(VAT)
Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V02 Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Ta festen till nästa nivå

Lyssna på dina favoritlåtar, även från långt håll, med detta kraftfulla ljudsystem i en enda låda. Se högtalarbelysningen pulsera i takt med musiken och styr uppspelningen via din smartphone.

Ljud till alla på festen

Förhöj födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med ljud som ger verklig festivalkänsla. Basljudet, som hörs på långt håll tack vare JET BASS BOOSTER, ger en mer kraftfull musikupplevelse för alla i festlokalen.

MHC-V02D med vinklade tweeter-enheter
Vinklade tweeters

De vinklade tweeter-enheterna sprider ut ljudet och fyller hela festlokalen med stort festivalliknande ljud.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll.

Högtalarbelysning som höjer energinivån

Höj stämningen med nattklubbsliknande LED-belysning för högtalare. Det blå ljuset pulserar i mönster och synkroniseras i takt med musiken.

MHC-V02 med LED-högtalarbelysning
Släpp fram popstjärnan inom dig

Anslut en mikrofon via ingången så kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en gitarr och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr.

Gäst som använder röststyrning via Fiestable-appen på sin smartphone
Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få alla färger att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning via Fiestable-appen och säg vad du vill göra. Det finns upp till 39 olika kommandon inklusive musikuppspelning, belysning och ett karaokeläge.

Gäster som använder Partybelysning via Fiestable-appen på sina smartphones
Partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken.

Party King-ikon
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Gäst som använder appen Sony | Music Center på sin smartphone
Styr allt från dansgolvet

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

Google Play™-logotyp
Sony | Music Center för Android
App Store-logotyp
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
MHC-V02 monterad på ett stativ
Kompatibel med stativ

Höj upp MHC-V02 genom att ställa enheten på ett högtalarstativ (den har ett integrerat monteringshål) så att ljudet sprids effektivare till fler personer, oavsett om de sitter eller står.

Höj stämningen med extra högtalare

Få kraftfullt ljud genom att ansluta flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth®. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Ikon för LDAC™
Bluetooth®-strömning av hög kvalitet med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse. 

Bild av anslutning av flera enheter
Anslut flera enheter

Med hjälp av Bluetooth®-teknik kan du och dina vänner parkoppla upp till tre smartphones samtidigt med MHC-V02. På så sätt kan ni lyssna på låtar från alla era musikbibliotek.

MHC-V02 som bärs i de inbyggda handtagen
Ta med dig festen vart du vill

Tack vare MHC-V02-högtalarens inbyggda handtag kan du ta med den hem till en kompis eller enkelt flytta festen till ett annat rum.

Specifikationer och funktioner

Kraftfull ljudanläggning i en enda låda som tar festen till nästa nivå. Känn dunkandet från favoritlåtarna också på långt håll. Högtalarbelysning som pulserar i takt med musiken och förmåga att styra uppspelningen via smartphone.
  • Basljud som hörs på långt håll med JET BASS BOOSTER

  • Högtalarljus

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Med handtaget lyfter du enheten säkert och bär med dig den enkelt

  • Kompatibel med stativ

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger