LJUDANLÄGGNINGAR

Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-GT5D

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

8 906,53 kr

(VAT)
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Tryck på uppspelningsknappen för kraftfullt ljud

Lyssna på kristallklara låga toner med otroliga 2 400 W och Sound Pressure Horn, som ger varje filmscen en mäktig bas och fylligt ljud. Och eftersom du kan välja olika konfigureringsalternativ kan du enkelt gå från att titta på film till att få fart på festen med musik.

  • Sound Pressure Horn
  • Trevägs högtalarsystem
Smart hög effekt

Smart hög effekt

Vår energieffektiva Sound Pressure Horn genererar högre ljudtryck vid lägre uteffekt, så det är bättre både för ljudet och för miljön.

Trådlöst hemmastereosystem med DSEE

Hör mer i varje spår

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

Med DSEE uppskalas komprimerade digitala musikfiler (mp3, AAC, ATRAC och WMA). Tekniken återställer de höga och låga ljud som gått förlorade vid komprimeringen, vilket ger ett fylligt ljud som ligger närmare cd-kvaliteten.

MEGA BASS

Dra igång MEGA BASS och få nya djup i din musik och dina favoritactionscener.

Förstärk basen på hemmastereosystemet med Mega Bass

Plocka upp och placera för fest

Enkla handtag och ljud som sprids i hela huset

Subwoofern på MHC-GT5D har smidiga hjul och ett utdragbart handtag, vilket gör den lätt att flytta och till den perfekta partymaskinen. Separata Soundbar-enheter kan enkelt sättas fast på handtaget i en 10-gradig vinkel, så att ljudet kan spridas jämnt över ett stort område. Du kan också sätta dem på ett stativ för mer flexibel placering.

Känn musiken, se färgerna

Ge dansgolvet en riktig feststämning med en färgstark ljusvisning från subwoofern med LED-lampa. Flerfärgade lampor projiceras på golvet, taket eller väggen, och du kan välja mellan mönster med punkter eller prickar. De synkroniseras med musiken, så att du kan göra dansgolvet till en klubbupplevelse.

Koppla upp dig

Spela upp favoritlåtar och -spellistor från utvalda smartphones via MHC-GT5D. Upprätta en Bluetooth®-anslutning med hjälp av NFC One touch och börja strömma direkt.

Trådlöst hemmastereosystem med NFC och Bluetooth®
Styr ditt hemmastereosystem med appen Fiestable

Behåll kontrollen över festen

Hämta appen Fiestable för att kontrollera högtalarlamporna, lägga till DJ-effekter, använda röstuppspelning eller bara hoppa till eller förbereda nästa låt – alltihop via din smartphone.

Få igång festen

Med partyfunktionerna kan du verkligen få fart på dansgolvet. Experimentera med många olika DJ-effekter – från att flytta ljud mellan högtalare och ta ut sångspåret till att lägga till flanger och Wah, plus effekter för sampling och scratching. Och med Party Chain kan du ansluta och synkronisera flera system via ljudkablar och få ännu bättre ljud.

Hemmastereosystem med en dvd-spelare och karaokefunktioner

Släpp fram popstjärnan inom dig

Arrangera episka karaoketävlingar med två mikrofonutgångar och mängder av funktioner, däribland karaoke-PON-läget, som tystar ned sången på cd-skivan så att du kan sjunga med.

Ställ in och få ljud som på bio

Anslut systemet till TV:n via den optiska ingången, och ta vara på kraften i filmer och soundtrack från tv-serier. Soundbar-enheten kan väggmonteras eller förvaras under TV:n, medan den kompakta subwoofern är perfekt för mindre vardagsrum.

Virtuellt surroundljud

Ställ högtalarna på olika platser eller som en lång högtalarpanel så att den passar hemmabioanläggningen. Med läget för virtuellt surroundljud får du ett uppslukande ljudfält i 360 grader.

Trådlöst hemmastereosystem med virtuellt surroundljud
Trådlöst hemmastereosystem med Football-läge

Känn läktarkänslan

Förbättra sportevenemangens naturliga miljöljud medan du tittar i Football-läget. Du kan till och med vrida ned ljudet på kommentatorn så att det känns som om du satt på läktaren.

Trådlöst hemmastereosystem med ClearAudio+

Hör varje ord

Aktivera Clear Dialogue-läget och höj röstkvaliteten i varje scen, vilket är bra när du tittar på filmer och tv med låg volym eller spelar upp hemvideor.

Trådlöst hemmastereosystem med en inbyggd dvd-spelare

Plocka fram din filmsamling

Det är enkelt att kolla på favoritfilmerna med en inbyggd dvd-spelare. Anslut systemet till tv:n och gör alla dina favoritscener fylligare.

Styr ditt hemmastereosystem med appen SongPal

Smart fjärrkontroll med SongPal 3.0

En hel värld av musik i dina händer

Med appen SongPal 3.0 kan du enkelt och intuitivt hantera lyssningsupplevelsen. Installera bara appen på mobiltelefonen och ta kontrollen över musikuppspelning, enhetsinställningar och mycket annat – via en enda app.

Koppla in, spela upp, överför

Dubbla USB-portar och en dammtålig cd-enhet

Du kan enkelt kopiera och överföra låtar från cd till USB-enheter, eller mellan USB-enheter utan att använda någon dator. Du kan spela upp dina favorit-mp3-filer, återupptäcka dina gamla cd-skivor och sätta ihop partyspellistor.

Trådlöst hemmastereosystem med dubbla USB-portar och en cd-enhet
Trådlösa hemmastereosystem med två ljudingångar

Två ljudingångar

Vare sig du tittar eller spelar kan du förbättra ljudet genom att ansluta MHC-GT5D till din tv, spelkonsol med mera.

Trådlöst hemmastereosystem med FM-radio

FM-radio

Ställ in dina favoritprogram eller live-DJ-set med FM-radio.

Specifikationer och funktioner
Lyssna på kristallklara låga toner med otroliga 2 400 W och Sound Pressure Horn, som ger varje filmscen en mäktig bas och fylligt ljud. Och eftersom du kan välja olika konfigureringsalternativ kan du enkelt gå från att titta på film till att få fart på festen med musik.
  • Nya Sound Pressure Horn för mäktigare bas 

  • DSEE-uppskalning återställer kvalitet till komprimerade filer

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

  • Strömma och styr direkt via din smartphone med SongPal

  • LED-skärm och DJ-effekter ger en festlig stämning

Högtalarnas storlek
Mellanenhetsstorlek (9 cm x 4, kontyp), Subwooferstorlek (35 cm x 1, kontyp), Tweeterstorlek (5 cm x 2, kontyp)
Uteffekt
2 400 W
Ingångs- och utgångsterminaler
Analog ljudingång (1), Analog ljudutgång (1), Digital ljudingång (1), Främre högtalarutgång (1), Kompositvideoutgång (1), Mikrofoningång (2), USB-port (2)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön