KRAFTFULL HEMMALJUDANLÄGGNING MED BLUETOOTH®

Fullständiga specifikationer och funktioner

MHC-GT4D

Rek. Ca-pris

7 300,00 kr

(VAT)

Ljud

Högtalarnas storlek
Mellanenhetsstorlek (8 cm x 2, kontyp), Tweeterstorlek (4 cm x 1, kontyp)

Storlek och vikt

Mått (B x H x D)
42 x 80,7 x 59 cm
Vikt
32 kg

Trådlösa anslutningar

NFC
Ja

Funktioner

USB
JA
CD
Ja

Gränssnitt

Ingångs- och utgångsterminaler
Analog ljudingång (1), Analog ljudutgång (1), Digital ljudingång (1), Främre högtalarutgång (1), Kompositvideoutgång (1), Mikrofoningång (2) 6 φ, USB-port (1)

Allmänna funktioner

Fjärrkontroll
JA

Miljöanpassad och energisnål

Strömförbrukning (avstängt läge)
inte tillgängligt
Strömförbrukning (viloläge)
0,4 W
Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler
1,1 W (HDMI CEC)/1,1 W (Bluetooth®)/1,1 W (alla anslutna terminaler och nätverk)
Viloläge aktiverat
Efter 15 minuter
Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler
Efter 15 minuter (HDMI CEC)/efter 15 min (Bluetooth)
Av/på-knapp för trådlöst nätverk
BT STANDBY (Bluetooth®-standby): Ändra inställningen BT STANBY (OPTION – BT STANDBY – ON/OFF) HDMI CEC ON/OFF (HDMI CEC på/av): [SETUP] (inställningar)– [CONTROL FOR HDMI] (kontroll för HDMI) på systemet till [ON]/[OFF] (på/av)

Funktioner

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Bioliknande S-Force Front Surround blåser liv i filmerna 

Lyssna på en uppslukande ljudbild som drar in dig i händelsernas centrum. Surroundtekniken S-Force Front Surround bygger på hjärnans sätt att uppfatta olika ljudkällor och skapar rätt volym, fördröjning och spektrum på ljudvågorna – enbart med vänster och höger högtalarkanaler. Tack vare återskapande av tredimensionella ljudfält kan du lyssna på fylligt HiFi-ljud med ett bredare lyssningsområde.  

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

DSEE återskapar automatiskt detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

Treriktad utformning ger flexibel installation

MHC-GT4D:s flexibla inställningar gör att den kan användas både som festanläggning och som hemmabiosystem. Du kan montera båda högtalarna ovanpå bashögtalaren och på det viset spara golvyta – perfekt för fester. För en suverän hemmabioanläggning kan du välja mellan att ansluta högtalarna som en soundbar, eller att ställa dem på en plan yta för uppslukande surroundeffekter.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

MEGA BASS ger riktigt tunga basgångar

Tryck på Mega Bass-knappen för att få seriöst tunga basgångar i musiken. Det förstärker basgångarna och ger ett kraftfullare ljud. Tryck bara på knappen för att aktivera läget och låt dig svepas med av en rungande basgång.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Belysning för högtalare ger en festlig stämning

Höj stämningen med nattklubbsliknande belysning för högtalare. Lamporna riktas genom en lins för att sprida ett brett ljusmönster med punkter eller linjer. Du kan kontrollera ljuset med appen Fiestable eller på systemet och visa det i takt med musiken för en klubbatmosfär på dansgolvet hemma.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Vrid upp festinställningarna med rörelsekontroll

Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du ta kontroll över alla dina festfunktioner, inklusive ljus till skärmbelysningen, DJ-effekter och mikrofonljudeffekter. Du kan också vifta åt vänster och höger för att hoppa över låtar, och uppåt och nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest. 

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Anpassa festinställningarna med appen Fiestable

Hantera enkelt festinställningarna från dansgolvet med appen Fiestable. Justera högtalarlampornas färg trådlöst och aktivera DJ- och karaokeeffekter genom att bara vrida på handleden tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning. Du kan också välja favoritspellistan på din smartphone och förbereda nästa låt utan att vara bunden till DJ-båset.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: FLANGER skapar en djup mullrande effekt WAH förvränger ljudet Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan komma åt DJ-effekter enkelt via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

I Football-läget är det som att sitta precis vid planen 

Den underbara sporten har aldrig låtit bättre. Med hjälp av akustiska data som spelats in på ett brasiliansk fotbollsstadion förbättrar det här läget naturliga bakgrundsljud vid sportevenemang så att det känns som om du sitter på läktaren.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Med Party Chain kan du utöka ditt högtalarsystem

Ge ditt ljudsystem extra kraft. Kedjekoppla flera stereor och få högre ljud. Aktivera en enhet som "festvärd" och synkronisera musik och ljuseffekter med de andra anläggningarna i kedjan.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med 

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna: Anslut bara MHC-GT4D till en tv och stoppa i en karaoke-dvd, eller sjung med i låtar från YouTube™ via Bluetooth®. Med två mikrofoningångar och funktioner för poäng och ljudeffekter kan du och dina vänner mötas i den ultimata sångduellen. En inbyggd Karaoke PON vrider även ned rösten på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Samla din musik med SongPal

Hämta SongPal till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator eller server eller strömmas via en musiktjänst online. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

HDMI-ingång för enkel anslutning

Anslut enkelt till tv:n för fylligt och mäktigt ljud i alla filmer och låtar. Tack vare en HDMI-port behöver du inte göra mer än att ansluta via en enda kabel. 

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Bluetooth®-strömning av högre kvalitet med LDAC™

LDAC är en ny ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp trådlöst ljud med högsta kvalitet via Bluetooth®. Med 3x mer överförda data ger LDAC en bättre trådlös uppspelning av all musik. 

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du trådanslutningar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma hela din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® och sätt igång.

Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med BLUETOOTH®

Ljudingång och ljudutgång

Anslut ljud- och bildutrustning via en ljudingång och en ljudutgång. Anslut en tv, spelkonsol eller extra högtalare så kan du förstärka ljudet för all din hemunderhållning. 

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.